Announcement

Collapse
No announcement yet.

Transfer sezona,spekulacije,komentari...-2009/2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Transfer sezona,spekulacije,komentari...

Ja sam rekao da ce Zvezdi najvece pojacanje biti ako zadrze Parkera... Ostaje nam samo da se nadamo da ce ostati... :'(
    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Ukoliko ne stigne odgovarajuca ponuda za Obradovica a to znaci nista ispod 5-6 milki on ostaje u Partizanu. Ukoliko ode prica se da bi dosao Kizito iz vojvodine.
      http://www.youtube.com/watch?v=3vDv-b4X2zc

Comment

kako je kreno nece ni otici,posto ne igra,povredjen,za reprezentaciju,i sad ovu prvu utakmicu...
        sigpic
        Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

[quote author=Liverpool FC link=topic=1486.msg70306#msg70306 date=1245271727]
          [quote author=vuk link=topic=1486.msg70304#msg70304 date=1245269585]
          Nije on kriv sto igra za mali klub... ;D Sada ce liverpool da me banuje hahaha
          [/quote]
          Kasljuc,kasljuc 4:1 kasljuc kasljuc
          [/quote]

bazen zadnji put prvak engleske kasljuc kasljuc ....

Comment

U Zvezdi Vilotic iz Cuke i Djilas iz Jagodine, decko kojeg je zimus trazila Roma! Isah, Oumaru i Lazetic ostaju sigurno, a i sa malim Darkom Lazovicem je gotovo sve dogovoreno!
            Samo jos ako ostane Parker bice ovo extra ekipica, a Grobari vi uzivajte u igrama sjajnog Klea...
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Comment

• Ko pla?a sve to....ru?ak na vodi,ve?e na operi.....CIA snajka CIA!

Comment

• [/quote]
                  Ma nema od toga nista... Drogba je postao ljuimac navijaca u Chelseu i nema preca posla nego da predje u Inter.

Comment

• [/quote]

Comment

Verovatno tako mnogi pricaju, ali meni se uopste nije svidjao Kleo! Samo se valja po terenu i prica sa sudijom umesto da se bori! Stvarno Zvezda da je za njega dala 800 soma, bile bi to uzalud bacene pare. Bolje ovako dovedu za jos manje para nekoliko mladih domacih igraca, nego da bacaju pare na crnce za koje niko nikad nije cuo.
                      sigpic

Comment

[quote author=Tmac link=topic=1486.msg70361#msg70361 date=1245323603]
                        Verovatno tako mnogi pricaju, ali meni se uopste nije svidjao Kleo! Samo se valja po terenu i prica sa sudijom umesto da se bori! Stvarno Zvezda da je za njega dala 800 soma, bile bi to uzalud bacene pare. Bolje ovako dovedu za jos manje para nekoliko mladih domacih igraca, nego da bacaju pare na crnce za koje niko nikad nije cuo.
                        [/quote]
                        Kako niko nije cuo kada ga je i Herta trazila... ;)

Comment

Ma nebitno,sudicemo mu na terenu,znaci kad pocne sezona...ovo sto je do sad uradio u zvezdi je za svaku pohvalu.Najbolje od svega jeste sto se navikao na klimu,grad i SRBE pa se nece osetiti dolazak u partizan u nekom negativnom smislu.....

Comment

• [/quote] Drogba danas potpisao novi trogodisnji ugovor sa Chelsea em!..,za nedeljnu platu od 110 000 funti

Comment

Pa dobro i Ibra ima veliku platu,cini mi se najvecu u Italiji....

Comment

Riberi blizu Reala. Bar tako kazu, Bayern je odbio ponudu od 55 milki i rekli su da ga nece prodavati, a opet Zidan kaze da je blizu prelaska. Kakav ce Real imati tim boze... 8)

Comment

Working...
                                X