Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moze Izner da bude i Balvan i Drvoseca i Budak i Panj i (a ne, Drvo je rezervisano za nekog drugog to ne moze ).... Ali je to igrac koji se trudi i konstantno za razliku od ostlih slicnih mu igraca radi i na svojim losijim stranama, vidi se koliki on napor ulaze da se krece sto bolje, pokusava nesto raditi i sa bh .... tako da nije on toliki Balvan kolikim ga ovde bas predstavljamo .... Da se ne igra u Severnoj Americi vec bih proknjizio pobedu za Novaka, ali ovako ....
    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
      Moze Izner da bude i Balvan i Drvoseca i Budak i Panj i (a ne, Drvo je rezervisano za nekog drugog to ne moze ).... Ali je to igrac koji se trudi i konstantno za razliku od ostlih slicnih mu igraca radi i na svojim losijim stranama, vidi se koliki on napor ulaze da se krece sto bolje, pokusava nesto raditi i sa bh .... tako da nije on toliki Balvan kolikim ga ovde bas predstavljamo .... Da se ne igra u Severnoj Americi vec bih proknjizio pobedu za Novaka, ali ovako ....
      Ne zaboravi uz to da je Izner veoma hladnokrvan igrac. On jasno i dobro misli i kad ima probleme. Valja jos naglasiti da zna da odigra strasan poen. Gledano sam prvi set sinoc. Gulbis je bio bolji, ali nije brejknuo, a onda je dosao poen u TB na Izner servis pri rezultatu 3:2 za Gulbisa. Dugacka razmjena, barem 20 udaraca, koja je na kraju zavrsila sjanim Iznerovim vinerom. BH paralelom od koje si ni Novak ne bi postidio.

Comment

• Dobro da nisam gledala 2 set
        Izgleda bila repriza prvog, Izner nocna mora sa svojim servisima
        Treba veceras preziveti
        sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Ne zaboravi uz to da je Izner veoma hladnokrvan igrac. On jasno i dobro misli i kad ima probleme. Valja jos naglasiti da zna da odigra strasan poen. Gledano sam prvi set sinoc. Gulbis je bio bolji, ali nije brejknuo, a onda je dosao poen u TB na Izner servis pri rezultatu 3:2 za Gulbisa. Dugacka razmjena, barem 20 udaraca, koja je na kraju zavrsila sjanim Iznerovim vinerom. BH paralelom od koje si ni Novak ne bi postidio.
          Kako god razmisli servisom se izvuče iz problema. Dovoljno govori to da si upamtio 1 poen, šta je sa ostalim u tom TB, šta je s poenima do TB, kako je spasio 2 gema prije 6-6? Kako je došao do jedinog brejka?

Comment

• Originally posted by notorious View Post
            Kako god razmisli servisom se izvuče iz problema. Dovoljno govori to da si upamtio 1 poen, šta je sa ostalim u tom TB, šta je s poenima do TB, kako je spasio 2 gema prije 6-6? Kako je došao do jedinog brejka?
            notorious,

U formi si. Malo u zbilji, vise u sali si rekao sustinu. Kad Izner gubi 0:30 na svoj servis, moze da misli dvije alternative. Prva: "Ako izgubim jos jedna poen, eto belaja, a ja njega ne mogu da brejknem." Druga: "Ako se koncetrisem ja imam servis koji ce da me izvuce, a ovo ce i na njega da djeluje deprimirajuce, koliko god ja imao problema, on ih ima vise." Hladnokrvnost i razumijevanje onog sto se desava, cini da on uglavnom misli na na ovaj drugi nacin. Ocigledno, ali u zaru meca nije uvijek jasno.

Nisam zapamtio samo jedna poen ali ostale kljucne poene je dobio uglavnom na ocekivani nacin - servisom. Pricam o prvom setu, jer drugi nisam gledao. Gulbis je igrao dobro i bio bolji, malo ali bolji. Izner je do TB osim servisa pokazao efikasan FH, prilicno agresivan FH return na drugi servis i pristojne voleje. Sve sam to video u ranije. I sve to je ucinilo da gulbis i pored bolje igre nema prenost.

Uvjeren sam da je svaki igarc sretan kada udje u razmjenu poslije Iznerovog prvog srvisa. Jos ako prislili Iznera u BH na BH razmjenu, mora racunati: "Samo da se koncetrisem i ne napravim neku glupost, on ce pogrijesiti, BH mu je los." I onda Dzon dodje sa BH paralelom poslije vise od 20 udaraca. To je uzasno demoralisuce. To donosi TB, u kojem poen ili dva odlucuju, a TB donosi set.

To isto pokazuje da Dzon, ako je super koncetrisan moze iznenadjujuce dobro da izmjenjuje udarce. Naravno kondicija i fizicka i mentalna mu ne dozvoljavaju da to stalno radi. Ali onih desetak poena u TB on moze da digne nivo. Zato dobija tako visok postotak TB-ova.

Comment

• Nisam gledao meč do kraja ali Gulbis je bio baš nesiguran na svoj servis u drugom setu tako da me i ne čudi što je Izner vratio brejk i na kraju u tb-u riješio meč.

Dakle, Novak-Izner sada. Naravno, Đoković je favorit, morao bi da pobijedi i to u dva seta (7-5,6-4)

Comment

• Изнер Ноле, увек ми се врати меч их Хале са девис купа када је Изнер паковао Нолета да је Ноле морао да преда меч да се неби брукао више, био је Ноле немоћан да било шта уради овом диву...
                Зато морам да ћутим и само да се надам добром... рецимо да Ноле некако изчепрка први сет, да што више весла лево десно и измори Изнера како би очекивали слабије сервисе, али у пракси је то тешко изводити.. није Изнер често у доброј форми па се стиче утисак да може лако са њим, међутим види се да је тренутно у доброј форми, значи не треба га третирати као аутсајдера...

Индиан Велс 2012 Изнер добио:76(7) 36 76(5)

Синсинати 2013 Изнер добио:7-6(5), 3-6, 7-5

даме дошле до финала:

Last edited by Žika; 15-03-14, 15:35.
                sigpic

Comment

• Naoružala sam se strpljenjem tako da možemo da počnemo
                  * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                  * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                  NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Samo neka on cuva svoje servis gemove kako valja...kako dobrom igrom tako i dobrim servisima...mora Izneru kad tad stati malo servis,ako uopste i bude tako servirao kao sasav....a sad malo i cika-Rodja...
                    Last edited by draza; 15-03-14, 19:07.

Comment

• Evo pocinje zagrevanje, da se spremim
                      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• е, сада да видимо како се смирује Долго?
                        sigpic

Comment

• Duva li duva, aj da vidimo kako ce to uticati na igru...ocekujem da vise smeta Dolgu
                          sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Ajmo Roleeeeeee
                            in another life
                            I will love you again, RF.

Comment

• Koliko duva? Sve preko 10 km/h znaci da je Novak mnogo blizi porazu nego pobjedi.
                              sigpic

Comment

• Lahor
                                sigpic

Comment

Working...
                                X