Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Slab napredak Cilica, nije iskljuceno da ce mu ovo Djokovic pokloniti, ali sa niskim loptama ne umije da se izbori, sa dubokim posebno, defanzivu nema.
    Ali zato servis nikad bolji. A tek return? Pa on je odlucio da stvari onako krenu u 1. setu.

Comment

• Pa ako ce servisom onda da ceka da ATP vrati tepih. Ritern ne bih komentarisao, vise plod ocajnog Novakovog servisa.
      sigpic

Comment

• Smorio nam se Gogi
        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
          Smorio nam se Gogi
          Sredinom drugog seta je ostao bez noktiju.
          sigpic

Comment

• чим мало спласне, фрка...
            sigpic

Comment

• Kakve samo vesele face u Novakovom boksu
              sigpic

Comment

• Nece ovo biti lako

Comment

• сада већ силовање...
                  sigpic

Comment

• Slab Novak jos slabiji Cilic.

Comment

• Kako je uopste uspeo da izgubi set, pa Cilic ne moze teren da pogodi

Sent from my HTC, posto mi se moze
                      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                      with experience.

Comment

• ајде бре, умри још два гема...
                        sigpic

Comment

• Bojana- pa kad si izbaksuzirala

Novak ne igra nista posebno ali je vazno da se trudi- bar meni

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                            Bojana- pa kad si izbaksuzirala

Novak ne igra nista posebno ali je vazno da se trudi- bar meni
                            Ja?
                            Ja sam rekla da ce Djokovic ovo lagano da dobije, a to se i desava...

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                              Ja?
                              Ja sam rekla da ce Djokovic ovo lagano da dobije, a to se i desava...

Pa da to nisi rekla on bi pobedio u dva seta
                              Ovako je neizvesno do kraja.

Comment

• Ne bas kvalitetna igra, vise mentalna borba.
                                Zato smatram da je Nole smeker, jer oseca da mu treba sto vise igre da povrati sigurnost u udarce
                                * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

Working...
                                X