Vavrinka djeluje mocno. Kladionice su vec odregovale. Sad je drugi favorit sa neki 16% sansi. Treci favorit je Federer sa 14% sansi. Zeljno iscekujem njihov mec. Bice to veliki test za Stana.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
X
-
Očekivano! I Rafa i Andy se raspadaju i nisu imali nikakve šanse za osvojanje turnira! Andy bi i sam bio na putu za svoj dom u Miamiu, da je imao ozbiljnog protivnika. Ovako se možda i dogura do 1/2, ali će tamo sigurno biti počišćen. Mada bi stvarno sramota bila da prodje pored Raonića, Dolgopolova i Fabia!
Stan puca od samopouzdanja. Servira nevjerovatno dobro, lupa FH bolje od ikoga u ovom trenutku. Te FH dijagonale šalju jasnu poruku protivniku da je sa druge strane mreže sila! Isti udarac je i na AOu donio titulu, jer se ni tada apsolutno nije bojao ući u žestoke izmjene i pokazati koliko je jak.
Ovdje još nije testiran. Nemoguće je jučer bilo vidjeti u kakvoj je kondiciji, jer je poene završavao nakon 2-3 udarca. Meč sa Andersonom će vjerovatno pokazati malo više
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostNece Rafa spavati veceras, izmanijacili ste ga do maxOdoh i ja u krevet, od tamu cu da pratim ostatka meca. Laku noc
Ove godine je došlo do promjena, favoriti nisu ono što su nekad bili, a ni iznenađenja ne treba shvatati kao senzacije, nego kao logičan skijed događaja.
Došlo je do povreda i zasićenja od godina dominacije, a negdje je pad morao uslijediti, propali su u kanal i Pecin bunar. Jeste malo čudno da je pad uslijedio istovremeno kod svih kao da su se dogovoriliZato šansu vide UE Čilkan
Wawrinka, Dimitrov, i iz ove perspektive djeluje da nemaju ništa manje šansi osvojiti turnir od ovih većih imena.
Zašto je Nadal dolazio na turnir nemam pojma, očekivao sam da preskoči kompletnu turneju i spremi se za šljaku. Treba Strikanu pripisati prvu grešku, ne znam čemu igra ako si onesposobljen da daš maksimum. Očekujem da preskoči Miami ako nije mazohista
Murray izlazi iz povrede i njegovo forsiraje je ok, ali je on iz meča u meč sve goriBiće veliko iznenađenje ako preskoči Drvosječu, iako ni ovaj ne briljira.
Kod Novaka ne znam šta je, najprije da je došlo do zasićenja, na njegovom mjestu bih odavno okačio reket o klinVeliki test ga čeka u 1/8, tu će se moći procijeniti šta očekivati do kraja turnira ako uopšte bude potrebe nakon pozdrava na mreži
Gledajući Ferrera u Acapulcu, velika je šteta što nije došao na ovaj turnir, bio bi među 2-3 glavna favorita za osvajanje.
Sve mnogo podsjeća na početak milenijuma, nadam se da se u to neće pretvoriti kompletna godina. Egzekutor takvih situacija je još uvijek tu
Mnogi su se žalili na dominaciju jednih te istih, eto vam sad pa uživajte, dočekali ste svojih 5 minuta
Raspadanje najboljih dodatno kvari WTA, kamo sreće da su se bar oni razdvojili, ovako imamo 2 propasti u isto vrijeme
Comment
-
Doslo bas katastrofalno vrijeme tenisa. Ko bi rekao da ce Nadal biti na ovom bijednom nivou. Ledja, kod dvojice TOP tenisera ledja, a pitanje je kako se sa tim izboriti za nastavak karijere. Onda imamo Ferera koji se povrijedio, a taman licio na onog staog, nemotivisanog Djokovica koji je u mentalnom kanalu. Ostadose Svajcarci, a to mi se uopste ne svidja. Eto bar ne mogu do finala obojica.sigpic
Comment
-
Fedrinka peske prosli Gulbisa i Raonica, 2 TBa
Juce je Role igrao u svakom setu TB i svaki je dobio
Ono sto sam videla od Stana juce je bilo savrsenojeste da Sepi igra ocajno ove gidine, mislim da ima svega par pobeda, ali mu Stan od samog pocetka nije davao ni promil sanse da pomisli da ce makar par gemova biti neizvesno. I po meni se Stan vise nego ok ponasa, a logicno je da ovako ulazi u meceve sa pacerima, ovo mu je jedinstvena prilika da nabije komplekse ostatku tour-a i da i on dobija neke meceve lagano, jos u svlacionici
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Postoji opsanost da se ovo pretvori u turnir Novak protiv shminkih igraca.
Prvo u 4. kolu Cilic a potom, ako Novak prodje naravno, bejbi Fed u 1/2, ako i to prodje, neki Svajcarac u finalu. Ja navijam da to bude Stan ali se bojim da ce biti Rodzer.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPrevise utripovan, a sad nema Nadala da ga spusti na zemlju. Bas steta, pitanje je moze li ga ko drugi zaustaviti. Uzasno vrijeme tenisahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Aha, eno pune svajcarske novine, svi hejtuju Stana i proklinju dan kad je osvojio AO
Inace, bas je lepo kad zaspis #happy, a onda ustanes i vidis jos bolje rezultate
Dolgohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Epska kolicina srece, svi konkurenti u kanalu, Djokovic koji mijenja stvari kad je igrao strasno, napravio jos jedno cudoviste, valjda ce ga Roger spustiti na zemlju, mada je kriminalno ono sto on igra ovdje isto. Bar se covjek na tog Nadala mogao osloniti do ove godine, ali su mu ledja bas sjebana cini se. Ti FHi idu u aut po tri metrasigpic
Comment
-
Ako su mu sjebana ledja, zasto igra
Posle svih drama oko njegovih povreda, aposlutno me nista ne pogadja i nista mu ne verujem...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Valjda vidis kako igra. Njemu se mozda ovo sad i desava jer je pricao o raznoraznim povredama, a pritom igrao kao blesav. Ali ovo sto sad igra ne da je smijesno, ne postoji rijec za tako nesto. On poromasuje kratku i visoku loptu FHom, ne moze okean sa broda da pogodi iz jednog od najboljih udaraca u istoriji tenisa. Sto je Roger igrao sa povredom ledja proslih sezona? Uopste ne prica o povredi ovoga puta, ali je jasno da je fizicki na bijednom nivou i da ima opasnu blokadu, njega to drzi dva mjeseca, sto mora da bude krajnje zabrinjavajuce za njega i njegove navijace.sigpic
Comment
-
Roger je rekao vise puta ove godine, da je pogresio sto je igrao prosle godine saljku, tj., sto je nastavio da igra kad je ponovo povredio ledja u Hamburgu i da vise nikad nece igrati ako nije skroz spreman.
A sto Nadal igra, to nije pitanje za mene nego za njegov stab, tj. za strikana
Ponavljam ti, toliko puta je kukao kako je povredjen, karijera mu je bila ugrozena, a posle toga je dominirao, tako da ja nemam vise ni mrvicu saosecanja prema njemu.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Evo danas je izgubio, cestitao Dolgu, rijec rekao o povredi nije iako svi znamo o cemu se ovdje radi i zasto ne igra onako kako bi morao da igra.
Vjerovatno je i on svjestan da nije trebao da igra jer kaze da se ne osjeca dobro na terenu, sto svi vidimo, a sljaka ce ga jos vise trositi, sljaka kuca na vrata inace, ovo je ozbiljan problem cini se.
Iz ove perspektive mozda je i Murray pozurio sa povratkom, svi znamo zasto je i on u ovakvom kanalu, ali proliva znoj i krv u svakom mecu. Pa i Nadal je jutros, to su borci ali su igracki TOP 20 trenutno.sigpic
Comment
Comment