Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ali Conga je bas u velikom kanalu, nisam gledala ali koliko vidim, Beneto ga je rutinski dobio.
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Po ovome sto ste pisali Nole izgleda nije bas briljirao ali to je bilo za ocekivati
      Vazno da je pobedio, idemo dalje...
      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
        Ali Conga je bas u velikom kanalu, nisam gledala ali koliko vidim, Beneto ga je rutinski dobio.
        Onako rutinski baš.

Tsonga vratio brejk u drugom setu ali odmah zatim usledio ponovo brejk Žileta i to je bilo to.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Ma u tenisu ne postoji kategorija "nezasluzeno je pobedio" jer ako je neko pobedio znaci da je bolje igrao velike poene.
          Nije ovo fudbal, pa da neki tim da gol na srecu, a posle toga parkira autobus ispred svog gola i ceka da prodje vreme, ovde mora da se osvoji zadnji poen.
          Ma sta to govoris Bojana, nemoj tako molim te. Jel se sjecas RG-a prosle godine, i polufinalni mec izmedju Novaka i Nadala? Tada je neko nezasluzeno izgubio Na ovom forumu postoje dvojne standarde, al hajde, necu sad o tome.

Gledao sam nocas Novaka, bio je kriminalan. Kakav pocetak sezone, Nadal ocajan, Nole u kanalu, Marej se raspada, jedino Roger igra dobro. Sjajna najava za ostatak sezone
          OVAKO

Comment

• Јесте Степанек са неким сецкањем и трзавицама дошао до 2/0 и повео у трећем сету против Фекија, али у наставку је Феки водио игру тако да Степанек не добије шансу да изводи керефеке, растеглио га дугим лоптама лево десно, овај изплазио језик и више није могао ни обичну лопту да пребаци преко мреже.... и тако шест гемова за редом.. то није срећа већ озбиљан приступ игри постављање ривала на место које му реално припада, а то је: "смири се мишу" !!!
            sigpic

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
              Gledao sam nocas Novaka, bio je kriminalan. Kakav pocetak sezone, Nadal ocajan, Nole u kanalu, Marej se raspada, jedino Roger igra dobro. Sjajna najava za ostatak sezone
              kao i majstor Stan

Comment

• Баш ме занима ко је на реду да на овом турниру обрука Нолета?

нешто ми се чини да Иванишевић и Чилић једва чекају тај меч, само да не прегоре?
                Last edited by Žika; 10-03-14, 14:03.
                sigpic

Comment

• kakav stil kod fh, kao da ce da poleti

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Slicno Soderlingu.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      kao i majstor Stan
                      E nisam gledao Stana sa Karlovica, zatoa ga i nisam napisao. Danas cu ga gledati i oformicu neko mislenje, iako se nadam da igra dobro. Bas bi bilo zalno da osvoi GS i da se raspadne nakon toga... Ali Norman ce to srediti

Veceras Marej vs Veseli, kako bi volio da Veseli razbije Mareja Nije jos zreo za to, inace je Endi svakako u kanalu i mnogi teniseri mu moze mnogo stvari u ovim trenutcima.
                      OVAKO

Comment

• Nadam se da ce covjek koji ima prelijepe udarce biti raspolozen danas. Donskoy naravno.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                          Баш ме занима ко је на реду да на овом турниру обрука Нолета?

нешто ми се чини да Иванишевић и Чилић једва чекају тај меч, само да не прегоре?
                          Slazem se da se Goran naostrio. Pritom je naostrio i Marina u onoj mjeri u kojoj je to moguce. To su upravo mecevi gdje ce biti ili hop ili trop za Novaka. Ako bude dzaba ste se ostrili ja sam bolji, to ce da posalje poruku svima u svalcionici. Ako pak bude trop, onda ce se svi jos i vise ohrabriti.

Vavrinka je osjetno bolji igrac od Cilica, da o Federeru ne govorim.
                          Last edited by NI; 10-03-14, 15:42.

Comment

• Treba samo misliti o Gonzalezu, danas svi igraju tenis.
                            sigpic

Comment

• Брине ме Горан Иванишевић, види се да има неки план како играти против Новака, покушавао је то још са Томићем, али да ли је Чила способан то што је замислио да спроведе? то ме занима... Може Чила да држи равнотежу у гемовима због оних сервиса, а добар је и у релијима, јако удара и даје дуге лопете, може ли да сачека Нолетове грешке? Уме Ноле те кракате да растегли, али ми је сада доста несигуран, брзо погреши... може врло лако да све иде у тајбрејк?
                              sigpic

Comment

• Sunce ti kalajsano, doslo vreme da se bojimo svakog igraca s kojim Nole treba da igra
                                sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

Working...
                                X