Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• штета што је Радек одмах у првом гему спласнуо на 30/15 и безкрвно дограо и предао брејк Надалу... сви сада очекујемо рутински, што се каже пешке до краја..

међутим Радек враћа брејк и опет прави фрку...1/1

тачно се види кад Радек изгуби данф и спласне, али Рафа није то искористио и избацује у ауте...2/1

није пријатно ни Рафи, нема кад да се опусти, овај све користи...3/2 за Радека... е сада је права фрка 0/30 па дупла и 0/40...

газда одахнуо ђус...и на крају фрке 3/3

Радек добро сервирао и води 4/3

4/4 доста је било зајебанције, ајде Рафа завршавај то....

али тврда кост Радек води 5/4.. и Рафа зна знање: 5/5... аха? 0/30..15/30...15/40...30/40...за длаку аут сервис, али други добар и ђус...затим ритерн из гледалишта , па добар сервис и опет ђус...драма: други сервис, рели и Рафа има предност...опет други сервис и брејк! 6/5 за Рафу и сервира за меч!

дупла: 0/15...15/15...15/30...притисак по бекенду...30/30 Рафа скида углове....добар сервис и 40/30.. прва меч лопта:дубоко у бекенд, враћа слајз по средини и Рафа опет у бекенд неодбрањљиво... Рафа добија меч!!!!
    Last edited by Žika; 09-03-14, 05:40.
    sigpic

Comment

• Znaci bilo napeto Rafa-lepi Rade
      Nole izgubio u dublu vidim
      Idemo dalje, mada cu vecinu meceva prespavati
      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Rafa je prosle godine u ovo doba mljeo protivnike a sad .....

Comment

• Kakav je bio Stanislav? To me interesuje, Federera sam pogledao, Mareja nsto malo, Nadala samo highlights-e ..... Stanislas me zanima, vidim da se nije suocio ni sa jednom brejk loptom, ali protiv Karlovica mi to skoro nista ne govori ...
          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Veoma dobar je bio Stanislas za prvi mec nakon pauze, uz nesto slabije serversko izdanje Karlovica, nije se suocio sa BP, svoje dve iskoristio, siguran u razmenama, dobri proceniti na servisu ,BH nesto slabiji u ovom mecu ali je zato FHom bio ubedljiv.
            Similis simili gaudet

Comment

• Ovaj zijanio set od Stepaneka na najsporijem hardu, a za malo i mec
              OVAKO

Comment

• ^
                `ovaj`
                Odlican je bio Lepotan. Kao i protiv druge polovine Fedala nedostajalo mu je nesto snage i svezine da zavrsi mec
                sigpic

Comment

• Ovaj kvalifikant odigrao dobar set, steta sto se Federer izvuce servisima od potencijalnog treceg seta.
                  Similis simili gaudet

Comment

• Ah, ah koja komedija sinoć....

Comment

• Ne znam sta reci o Nadalu. Stoji sve to da je Stepanek bio odlican i motiviran, ali da te on nadigra ili bude ramnopravan sa osnovne linije, pa ne znam. Nadalu skoro nista ne funkcionira kako treba, sem forhenda i to u par navrata, jer je imalo i katastrofalnih izdanja istih. Intenzitet na minimumu, samopouzdanje nije kako treba, behend sem jedne dijagonale na kraju ocajan, servis takodje, cak je i smeceve zaboravio da igra. Sve u svemu bice vraski tesko na ovom turniru. Cekam da ga vidim protiv Dolgopolova, pa da izvucem neki zakljucak. Ono sto me danas zabrinulo je da u toku tri seta nije uspeo zanacajno da podigne igru.
                      Last edited by Niki; 09-03-14, 12:04.

Comment

• Originally posted by Niki View Post
                        Ne znam sta reci o Nadalu. Stoji sve to da je Stepanek bio odlican i motiviran, ali da te on nadigra ili bude ramnopravan sa osnovne linije, pa ne znam. Nadalu skoro nista ne funkcionira kako treba, sem forhenda i to u par navrata, jer je imalo i katastrofalnih izdanja istih. Intenzitet na minimumu, samopouzdanje nije kako treba, behend sem jedne dijagonale na kraju ocajan, servis takodje, cak je i smeceve zaboravio da igra. Sve u svemu bice vraski tesko na ovom turniru. Cekam da ga vidim protiv Dolgopolova, pa da izvucem neki zakljucak. Ono sto me danas zabrinulo je da u toku tri seta nije uspeo zanacajno da podigne igru.
                        Ne brini se ti. Sa tvojim miljenikom nije ništa. Možda neka sitna povreda ali sve u svemu standard za njega.
                        Ima on u glavi bitnije stvari od IW-a.
                        Ne postoji igrač koji može da igra toliko loše a da opet na kraju pobedi.
                        Nikada nisam video igrača koji može toliko loše da odigra finale a da opet komotno osvoji titulu.
                        Odlika pravih šampiona. Kada ne možeš da igraš dobro jednostavno nateraš protivnika da odigra još lošije od tebe.
                        There's something wrong with me chemically
                        Something wrong with me inherently
                        The wrong mix in the wrong genes
                        I reached the wrong ends by the wrong means
                        It was the wrong plan
                        In the wrong hands
                        With the wrong theory for the wrong man
                        The wrong lies, on the wrong vibes
                        The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                          Ne brini se ti. Sa tvojim miljenikom nije ništa. Možda neka sitna povreda ali sve u svemu standard za njega.
                          Ima on u glavi bitnije stvari od IW-a.
                          Ne postoji igrač koji može da igra toliko loše a da opet na kraju pobedi.
                          Nikada nisam video igrača koji može toliko loše da odigra finale a da opet komotno osvoji titulu.
                          Odlika pravih šampiona. Kada ne možeš da igraš dobro jednostavno nateraš protivnika da odigra još lošije od tebe.
                          Ne znam od kada je ovo postao standard da sa Štepanekom igra egal meč u 2.kolu.
                          Prosto me zanima koje su to bitnije stvari od IW i hiljadu bodova koji mu mogu omoguciti tankiranje Miamija

Comment

• Originally posted by kreso34 View Post
                            Ne znam od kada je ovo postao standard da sa Štepanekom igra egal meč u 2.kolu.
                            Prosto me zanima koje su to bitnije stvari od IW i hiljadu bodova koji mu mogu omoguciti tankiranje Miamija
                            Recimo hiljadu bodova koje može osvojiti u Miamiu? Recimo sezona šljake? Recimo odbrana XXXX bodova tokom te iste sezone?
                            Bas facepalm.
                            On se nikada ne muči? Nikada ne igra loše i pobedi? Ne znam ja ipak pa rekoh da pitam.
                            There's something wrong with me chemically
                            Something wrong with me inherently
                            The wrong mix in the wrong genes
                            I reached the wrong ends by the wrong means
                            It was the wrong plan
                            In the wrong hands
                            With the wrong theory for the wrong man
                            The wrong lies, on the wrong vibes
                            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Djeluje li vam poznato Čujte Fogninia na 1:10

Comment

• Cisto kao mali podsetnik: Ameri su nocas pomerili casovnik, i sada razlika izmedju IW (PST) i nas (CET) iznosi osam sati.
                                It is not the violence that sets a man apart.
                                It's the distance he's prepared to go.

Comment

Working...
                                X