Announcement

Collapse
No announcement yet.

Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Moguce, ali je cinjenica da je skinuo brzinu sa servisa, da ni blizu nije servirao kako moze, zato je Novak i imao toliko prilika.
    Jeste zbog mogucih drugih servisa i duplih gresaka kojih ume po 6-7 da napravi a danas...

Originally posted by Vladan View Post
    Zasto svi fale covjeka koji je uzimao medicinsku pomoc zbog umora. Znamo svi sto se pricalo kad je Djokovic svojevremeno uzimao MTO zbog umora
    Srbi smo mi e zbog toga i malo zbog Mirke.

Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока

Comment

• Zašto se ovdje konstantno spominje Mirka
      * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
      * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
      NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
        Izgubiti dva puta zaredom od covjeka u 33. godini za igraca u zenitu je poraz koji se ne moze opisati rijecima. Probacu sjutra da nadjem neki opis, mada ne vjerujem da cu uspjeti
        Ovo je dobro vizionarski i kreativno, a Vladane racunam na tvoju kreativnost sutra, ako ti zatreba pomoc, pomoci cu ti ja... Pod uslovom da Novak izgubi, i da ja odgledam taj mec .....
        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• у колико сати да узмемо нешто за смирење, али оно, да делује, баш, баш?
          sigpic

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
            Ovo je dobro vizionarski i kreativno, a Vladane racunam na tvoju kreativnost sutra, ako ti zatreba pomoc, pomoci cu ti ja... Pod uslovom da Novak izgubi, i da ja odgledam taj mec .....
            Prvi uslov je 97.8% ispunjen. No cemo precerati bojim se sa epitetom.
            sigpic

Comment

• Ako Novak pobedi, šta će biti onda?
              Originally posted by gokara
              Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Ajmo sutra razbiti favorite...
                Forza Flavia!
                Idemo Nole!

Comment

• Jagodice ovo je sportki forum, ali vjerovatno ima neki o bajkama
                  sigpic

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                    Zašto se ovdje konstantno spominje Mirka
                    Zbog Svicarskih navijaca u Srbiji ;)

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                      Ako Novak pobedi, šta će biti onda?
                      ´

Comment

• Vladane, zašto bacaš toliki hejt na Novaka?
                        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Jedino sto je dobro u ovom mecu je sto je uspeo psihicnki da se izdigne posle izgubljenog seta i sto taj treci set nije trajao bog zna koliko dugo... Ali nije mu trebao ni malo da je zavrsio (kao sto je morao) u dva imao bih cemu da se nadam ovako sutra ce biti pretesko ... videcemo .... Fed danas na servisu odlican u sim ostalim segmentima igre prosecan, ali i to je bilo dovoljno za ludog Dolgopolova ... videcemo, .... Voleo bih da dodje sutra prva titula u 2014 .... ALI
                          sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                          Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Ja?
                            Volio bih da pobijedi i skrese stara krila, ali je realnost drugacija, cim pomislimo da se digao on nas vrati u realnost. Svaka mu cast i za finale, nevjerovatan uspjeh s obzirom na kojem je mentalnom nivou trenutnu.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by cacanin View Post
                              Zbog Svicarskih navijaca u Srbiji ;)

Nema Svajcarskih navijaca u Srbiji, o cemu ti pricas?
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• ма то Ноле хтео да у сваком мечу има сет са 6/1
                                sigpic

Comment

Working...
                                X