Announcement
Collapse
No announcement yet.
Indian Wells 2014. - BNP Paribas Masters 1000
Collapse
X
-
Neko se plasi velikog John-a?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Presek stanja na kladionicama (11/03 16:15)
Pobednik turnira (kvote):
DJOKOVIC - 1.8
WAWRINKA - 5.5
FEDERER - 6
MURRAY - 10
DIMITROV - 26
GULBIS - 26
DOLGO - 29
ISNER - 44
RAONIC - 46
CILIC - 51
Da ce igrati finale (kvote):
DJOKOVIC - 1.22
WAWRINKA - 2.75
FEDERER - 3
MURRAY - 4.5
DOLGO - 11
DIMITROV - 11
GULBIS - 13
ISNER - 17
RAONIC - 17
CILIC - 21
Mecevi dana:
AGUT (1.45) - NIEMINEN (3)
CILIC (1.33) - ROBREDO (3.5)
LOPEZ (1.5) - KUKUSHKIN (2.5)
GASQUET (1.4) - VERDASCO (3.25)
DJOKOVIC (1.01) - GONZALEZ (26)
DIMITROV (1.8) - GULBIS (1.9)
BENNETEAU (1.83) - THIEM (2.1)
ISNER (1.44) - LU (3)It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by shminka View Post
Ali stvarno su nemoguci:
Prvo ide, nikad od njega teniser, skida gace, mentalni patuljak, gubi meceve...
A onda:
Treba krila potresati.
Stan je uzletio, da li podnosi te visine vidjecemo u petak kad se sretne sa Federerom.
Comment
-
Zabole me stomak citajuci vase postove sa sve smajlicima
Nego sad se setih da je Simon pred pocetak sezone izjavio da nece vise samo velika 4 osvajati GS-e i AO uze Stan.Simon izgleda predosetio da ce doci do potresa u vrhu tenisa
Bogami po ovome sto gledamo bice interesantna sezonai kanda seca, naostrili se i ostali
muka im od cetvorke hoce peticu
sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee
''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...
Comment
-
Kažu da mu je protivnik povređen, da nije u punoj formi, da mu fali ovo i ono.
Apsolutno nebitno.
Svaka čast i čest Aleksandru Dolgopolovu
Oduvek mi simpatičan, sa svojim atipičnim tenisom pokaza i dokaza da je napustio ciruzantske manire i postao ozbiljan igrač. Najurivši cirkuzanta trenera mu konačno i sam raskrsti sa klovnovštinom i usmeri svoj potencijal ka pravom putu.
Malo ko se usudio da na taj već legendarni top spin odgovori top spinom, da na balon vrati balon, da na mrtvu loptu vrati istu takvu, da strpljiv i spreman dočeka poluživu, da bi je potom smiren kucao u kontra stranu.
Lak na nogama, bistre glave, vispren kad ustreba i snažan do kraja.
Svoj trenutak sreće je dočekao, znalački ga iskoristio, i iskreno mu želim još poneki.sigpic
Comment
-
Ljudi tek je trece kolo (jos nije ni kompletno) ... dajte da doguramo barem do 1/4 pa da vidimo sta nam je ostalo .... E onda mozemo da pljujemo, secemo i sasecamo u korenu sve sto nam se ne svidjasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Niki View PostPecaros,
Mislim da si dobro opisao mec, samo dodacu glupiranje Nadala u tajbreku.
Dolgopolov zasluzeno.
Povučen sam impresijom pronalaska novog načina kojim se može suprostaviti Rafaelu. Moglo bi se to nazvati i ‚‚klin se klinom izbija" uz nešto modifikacije.
Dobar je ovo nauk i za Rafaela.
Njegova priučena agresija nestaje kada se nađe u nebranom grožđu i po automatu se povlači u svoju komotnu staru ljušturu. Igra u toj ljušturi mnogo troši i još više košta, a cena postaje previsoka sa zdravstvenog stanovišta. Svaki poraz mudrom je putokaz. Da li je ova pouka shvaćena, vreme će dati brzi odgovor.sigpic
Comment
Comment