Nikako se ne moze praviti 24. novembra ako turnir pocinje 19. januara. Gleda se lista od 8. decembra, 6 nedelja pred turnir
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP Challenger Tour 2014.
Collapse
X
-
Originally posted by shminka View Postpa nećePancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostIpak pobeda, ali je ocigledno bilo gusto
Comment
-
Originally posted by DejZ View PostBas jedva dobio Elias,odigrao je odlicno pocetak meca kada je poveo sa 5-1 i odjednom pao...kasnije je naravno na momente imao dobrih poteza al sve u svemu moglo je mnogo bolje,najvaznije je da je prosao.Igra previse ziherarski,napada samo kada ostvari prednost servisom ili riternom a u razmijenama uglavnom prebacuje.Danas je i protivnik bio nezgodan...ruska skola,dobar udarac koji obozava kada ga neko pusti da diktira igru.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Ovaj Kobelt je zanimljiva skolopocija! Visok je ali sam ocekivao da je jos visi, mislim da mu to nece biti preterani hendikep. Prvi servis raketa, stvarno mocno oruzje, kao i forhend kada se za njega lepo namesti. Jednorucni bekhend nije rupa, ali naravno ne moze se njime dugo braniti niti praviti vecu stetu rivalu. Voleji su katastrofa, bez ikakvog osecaja, sto me cudi kada mu vidim skor u dublovima na Koledzu. To bi morao da unapredi, pa kada ih upari sa ovakvim servisom i forhendom imace pristojan paket, mozda dovoljan za Top 150 jednog dana
Posto mi je bio ptopuno nepoznat i dosta kasno dobio ranking, nisam ni morao da proveravam da li je bio na Koledzu. Igra za Ohajo, a u februaru je dobio neku MVP nagradu za dvoranskog igraca
Zbog njega sam propustio Baenu i Jarija, ali je Spanac to relativno lako resio u svoju korist.. Jari ne igra bas najbolje u zadnje vremePancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Dva sata i devet minuta je trajao meč, sa L.Vanijem i Filip Krajinović ga je na kraju dobio sa 2-1, po setovima 7-6 (7-5), 6-7 (5-7), 7-5
Rezultat pokazuje da su male nijanse odlucile
Sledeci rival "cuveni" Marcenko* Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *
Comment
Comment