Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP Challenger Tour 2014.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kakav bre top 100, ne zna lik uopste
    Loso se krece, kod Bh je statican i ne savija se dosta u nogama. Nije on top 100 materijal nikako.
    OVAKO

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
      Pogodio sam tacno Svi kazu da je taj 7 gem kljucni u setu. Ali moglo se ocekivati nakon 2 neiskoristene brejk lopte za Gerasimova, prakticno i prve u mecu.
      Borna se bori i sa vetrom i da budem iskren bas se dobro snalazi.
      Mnogi kazu ali meni nema mnogo smisla.Svaki gejm moze biti odlucujuci u setu.Ako bih vec morao da biram bitne onda su to 10. i 12. jer ako izgubis servis na 4:5 ili 5:6 nema vise povratka u setu.Poglupo mi je i ono "break je break tek kad ga potvrdis u sljedecem servis gejmu".Kakva fajda od toga ako ga potvrdis s 3:1/4:1 ako ces ga izgubit na 5:3/5:4.Tek kad zakucas set loptu potvrdio si taj break

Comment

• Originally posted by Damir View Post
        Mnogi kazu ali meni nema mnogo smisla.Svaki gejm moze biti odlucujuci u setu.Ako bih vec morao da biram bitne onda su to 10. i 12. jer ako izgubis servis na 4:5 ili 5:6 nema vise povratka u setu.Poglupo mi je i ono "break je break tek kad ga potvrdis u sljedecem servis gejmu".Kakva fajda od toga ako ga potvrdis s 3:1/4:1 ako ces ga izgubit na 5:3/5:4.Tek kad zakucas set loptu potvrdio si taj break
        Ne shvatas poentu
        To je samo figurativno receno, nije da je stvarno taj gem kljucni. Ali tako se kaze jer ako popijes tada brejk vise nemas puno sanse sa povratka, ako protivnik potvrdi brejk vec skoro set ode u bunaru. Ako pojedes brejk na 0-0, 1-1 ili 2-2, opet imas 2-3-4 sanse da se vratis, ovako sanse ponestaju

Jel moguce da Ilhan toliko nema poima od tenisa?
        OVAKO

Comment

• Shvatio sam poentu i kazem da ima i bitnijih ali nije bitno to sad Ilhana nisam nikad gledao,mecevi njegovi na TV se ne prenose a streamovi igraca na pozicijama 100+ (osim ako su iz BiH) mi se ne daju pratit.Tesko mi je zamislit nekog Turcina kao silu u tenisu

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Ilhan je dosta jak teniser, bar na brzim podlogama, ima snazan servis, jak FH... plus igra na domacem terenu. Nece biti lako za Nisioku, mislim da ce izgubiti.
            I nadam se da Zverev moze da dobije Wanga, odlicno bi bilo to. i Gharin sutra na terenu.
            Originally posted by FeliLopez View Post
            nesto najgore sto sam imao 'srece' da gledam uzivo... a nagledao sam se raznih Cipola, Skugora, Bedenea i slicnih igracina

Originally posted by Stefan-kobe View Post
            Jel moguce da Ilhan toliko nema poima od tenisa?
            neces da slusas

Comment

• Laslo Djere dosta tesko,ali se ipak plasirao u polufinale.Milojevic predao zbog povrede ramena (Izgleda je nesto gadno sjebao).
              Originally posted by Casiraghi
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by FeliLopez View Post
                neces da slusas
                Jednom sam ga gledao na travi, na nekom CH-u je bilo, nzm gde, delovao je mocno njegov servis i FH, ali znas kad su kamere postavljene iza ledja igrace deluje kao da igraju na mraz
                Danas sam ga pogledao protiv Brkica, oci su me zdobolele, uzas. Coric mora to da dobije, mnogo je bolji.
                OVAKO

Comment

• Ja se bojim da nece biti lako, nadam se da grijesim.

Comment

• Veić opet lagano rješio protivnika ovaj put Fuckovisca za novo finale challengera,trebao bi s ovom pobjedom ući u top200,što bi bio naš 7. igrač u top200 već, ne znam šta se dešava s našim tenisom zadnjh mjesec dana,ali ovo nije normalno
                    Ide Veić prema top100,otkad se ošišao postao je ozbiljan igrač,taman da uđe u formu prije davis cupa

Comment

• Odavno nisam video da neko ubacuje tek cetvrti prvi servis, brejk Ilhana je morao da padne
                      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Na kraju ipak pobjeda Borne u 3 seta i prvo challenger finale,trebao je rješiti ovaj meč daleko prije,na kraju čak i pristojnih 45 % servisa,a imao je sredinom drugog seta i oko 25 % ali i s takvim očajnim servisom izgubio samo 13 poena na servisu
                        Sad za finale neka okrene Čilićev broj,on zna kako rutinirano dobiti Jaziria

valjda će sad otkazat futures u Nigeriji sljedeći tjedan,neznam ni zašto ga je prijavio
                        Last edited by Mario Ancic; 20-09-14, 14:05.

Comment

• одговор је увек исти: гурај му у бекенд....
                          sigpic

Comment

• Posto je sve krenulo kako treba mladim igracima u 2014., ovo ce biti najbolja Celindzer sezona za njih u poslednjih 7 ili 8 godina.. 5 titula vec imaju, Puil i Kopejans se upravo bore za sestu (prva za generaciju 1994.) a Bornina bi bila sedma

sigpic

Comment

• Zanimljivo je da je sa ovim rezultatom ispred Borne ostao samo Ivanisevic. Govoreci o rezultatima ex-yu igraca do Borninih godina.

Originally posted by Zika View Post
                              одговор је увек исти: гурај му у бекенд....
                              To da ali kad igraju protiv Borne onda to trebaju izbjegavati. Strasan backhand

Comment

• Bolji je i od Ancica i od Djokovica. Osvoji li titulu prelazi Zvereva i bice drugi najbolji U20 igrac sveta iza Kiriosa

sigpic

Comment

Working...