Announcement

Collapse
No announcement yet.

ZOI 2014: Alpsko skijanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Heartbreak
    replied
    BODIIIIII MILERRRRRR OOOOOOOOOOOOO!!!!!

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Bodi Miler najbrži na treningu spusta u Sočiju

Američki veteran Bodi Miler, na svojim petim Olimpijskim igrama, najbrže je spustio "Rosa Khutor" stazu, za dva minuta i 7.75 sekundi.

"Moje samopuozdanje mi nikada ne pravi problem. Nažalost, danas se ne dele medalje, bio bih nervozan da je tako. Divno je izaći na stazu, skijati jako, skijati dobro prvu vožnju", rekao je 36-godišnji Miler koji je u karijeri osvojio pet olimpijskih medalja.

Miler priželjkuje da postane najstariji alpski skijaš koji se okitio zlatnom medaljom.

Švajcarac Patrik King je postavio drugo vreme, 0.03 sekunde sporije, a Austrijanac Matias Majer je bio treći sa zaostatkom od 0.17 sekundi.

Norvežanin Aksel Lund Svindal, olimpijski šampion u superveleslalomu i osvajač srebra u spustu u Vankuveru 2010, postavio je osmo vreme na treningu.

"Bila je to loša vožnja, da budem iskren. Voleo bih da sam bio brži, ali imam neke bitne stvari koje moram da promenim, tako da nisam zabrinut", rekao je Svindal koji je 1.2 sekunde bio sporiji od Milera

Spust u nedelju otvara program alpskih disciplina na Olimpijskim igrama u Sočiju.

http://tv.sb.eurosport.com/alpsko-sk...o4124417.shtml

Leave a comment:

• miloolja
    started a topic ZOI 2014: Alpsko skijanje

ZOI 2014: Alpsko skijanje

Working...
X