Announcement

Collapse
No announcement yet.

ZOI 2014: STREAM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• apacrow
    replied
    Originally posted by miloolja View Post
    A zašto meni ne radi ni jedan? Sve sam uradila, sve i restartovala i očistila i sve i ne radi... sa Englezima nisam imala problema iz prve sam uključila...
    Ostavi samo jedan header da bude zelen (ZDF ili NOS).

Radi sve.

Leave a comment:

• Ricma
    replied
    Originally posted by miloolja View Post

Neviđena sramota da ne mogu ZOI da se isprate na TVu kako dolikuje, koje se održavaju svake četvrte godine, a još plaćamo razne pretplate i usluge operatera.
    Nista bolji nije ni HRT, samo prenose jedan mec vise hokeja, a kao i nasi imaju problem sa programskom semom( u odredjenom periodu i vise zato sto se ta emisija ili sta vec mora pustati).Nasi uglavnom kada nisu prenosili to je bilo zbog drugih sportskih dogadjaja.I oni su uskraceni kao i mi za neke stvari.A realno zasluzujemo samo malo bolju ponudu, nasima fali nordijska kombinacija, posebna emisija za Soci koju imaju Hrvati kao i da se neka glavne discipline malo bolje isprate.Realno ne trebaju nam ti ''manji'' sportovi gde se otprilike zna ko ce da slavi.Oni znaju kakva je bila gledanost nekih dogadjaja u Vankuveru posto cujem da se tada vise prenosilo i u skladu sa finansijama gledali da izaberu najbolju mogucu kombinaciju.Ja kada budem gledao sledece ZOI sigurno cu da pratim alpsko skijanje, hokej, bob, bijatlon, nordijsku kombinaciju i ski-skokove, a to je manje-vise sto sada prenosi RTS.Umetnicko klizanje ne pratim, tako da ne znam koliko se to sada prenosi.Ako je to slabo, definitivno zbog zenske publike treba vise da se prenosi.
    Last edited by Ricma; 13-02-14, 17:45.

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Iam li još neko problem? Proćiće mi klizanje

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    A zašto meni ne radi ni jedan? Sve sam uradila, sve i restartovala i očistila i sve i ne radi... sa Englezima nisam imala problema iz prve sam uključila...

Leave a comment:

• apacrow
    replied
    Radi i ARD na istom headeru kao i ZDF.

http://ard.br.de/olympia-sotschi-2014/live/index.html

Leave a comment:

• аутсајдер
    replied
    Апа, свака част! На линуксу (наравно) Нијемци и Холанђани функционишу одлично. Иако Нијемце имам и на Тоталу, те ове зимске спортове искључиво код њих пратим. Ради ли АРД по овом принципу, с обзиром да и они преносе ОИ?

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    Pravo da ti kažem ... nemam pojma, sve mi je jedno. Malo nešto razumem Nemce, a ako Holanđani koriste kulinarske pojmove, možda ću razumeti i njih (24kitchen)

Neviđena sramota da ne mogu ZOI da se isprate na TVu kako dolikuje, koje se održavaju svake četvrte godine, a još plaćamo razne pretplate i usluge operatera.
    Last edited by miloolja; 13-02-14, 16:16.

Leave a comment:

• Heartbreak
    replied
    Jel su bolji Nemci ili Holandjani??? jeste da ne razumem ni jedne ni druge ali sto se ponuda tice

Leave a comment:

• miloolja
    replied
    O čemu pričate?

Videla, videla..

Leave a comment:

• Lord Aleksoni
    replied
    Originally posted by AIRBORNE View Post
    Rade oba, Leksa proveri - restartuj
    Ma probao sam i obrisao sam kolačiće ali neće. A ovaj ZDF mi je proradio odmah

Leave a comment:

• AIRBORNE
    replied
    Rade oba, Leksa proveri - restartuj

Leave a comment:

• najob
    replied
    @Apa protresi tu boraniju sto hoce da platis i gledas
    Salim se legendo, pokusaj da ponovo bude zemlja cuda Apaland pa ako bude bude.

A cekaj te ljudi radi li ZDF i NOS ?
    meni radi NOS

Leave a comment:

• Lord Aleksoni
    replied

Meni NOSonja neće nikako da proradi, ZDF nisam proveravao ali verujem da radi

Leave a comment:

• AIRBORNE
    replied

Leave a comment:

• apacrow
    replied
    Ne vredi, posto im portal uopste vise ne radi preko headera.

No, sta je tu je - ZDF, NOS...

Leave a comment:

Working...
X