Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 500 - 2014. godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Normalno je da neće davati iskrene izjave nakon poraza, ne treba još dodatno pokazivati protivnicima slabosti, takve stvari se zadrže za sebe, ali se o tome priča sa timom i radi se na rešavanju problema. On zna u čemu je problem, ali očito ne radi dovoljno na rešavanju istog.

Kao što Sonja reče, sjećam se te izjave sa MC, tako treba uvijek da razmišlja, treba na teren da izađe sa stavom da želi da pobjedi, pod svaku cijenu, nebitno ko je sa druge strane, da grize i čupa i rukama i nogama, ali on to ne radi.
    * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
    * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
    NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Ajde kada vec nabrajamo, uzasno mi fale one njegove grimase, glasno bodrenje, emocija, qrcenje kako god...
      ovo sada satro hladnoca i smirenost ma sta se desava na terenu mi je plastika i glumatanje.
      >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Upravo zbog toga sam i zavoljela Novaka, on će da slomi reket kada mu dođe da to uradi, vrištat će, ljutit će se na sebe, psovat će, pokaza će da mu je stalo.... ovaj sada kao santa leda, nikakve reakcije!
        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Ma tooooo, a kome se ne dopada takvo ponasanje HU KERS. Titula ili pobeda je u dzepu.
          >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• @ NI

Iskreno,ja ne vidim taj novi paket..A da li moze vise ili,definitivno da da! Ali on ima problem sa sobom,koji je za njega ipak i u 2014 neresiva enigma..Tako za sada djeluje.

On je svaki mec igrao istom igrom. Ali ne mislim da je igrao svaki mec na nacin na koji bi igrao protiv istog protivnika u finalu GS-a. Nemoj bas sve vjerovati sto Novak kaze.
            Pa imao je AO...ono je bila neka vrsta finala sa Wawrinkom......Neko rece,bice razocarani oni koji su ocekivali previse Cekaj,pa pobogu, kad cemo da ocekujemo ako necemo sad.U zenitu je maltene,losija konkurencija nego ranije,ambicije,prestiz...izjave njegove,sve sve sve!

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
            sigpic

Comment

• Originally posted by Duka View Post
              @ NI

Iskreno,ja ne vidim taj novi paket..A da li moze vise ili,definitivno da da! Ali on ima problem sa sobom,koji je za njega ipak i u 2014 neresiva enigma..Tako za sada djeluje.

Pa imao je AO...ono je bila neka vrsta finala sa Wawrinkom......Neko rece,bice razocarani oni koji su ocekivali previse Cekaj,pa pobogu, kad cemo da ocekujemo ako necemo sad.U zenitu je maltene,losija konkurencija nego ranije,ambicije,prestiz...izjave njegove,sve sve sve!
              Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm SVE

sigpic

Comment

• Средином другог сета сам видео да Новак слабо игра и написао сам у два поста да ми нешто "смрди"... није притискао Фекира, давао му лопте као на тренингу и убацивао Фекија у ударац и дизао му расположење, а себе срозавао... од тада па до краја Феки игра и добија и наравно оставља утисак да је феноменалан... до тада је Ноле био феноменалан... значи ноле нема кондиције да одигра до краја и то је то... ајд што нема кондиције, него нема ни воље, ни ината, ни адреналина, празан као да је сит тениса.... на које гране ће спасти?, видећемо у наставку сезоне!!!
                sigpic

Comment

• A da i mi odemo da zatvorimo pruge i autoputeve zbog ovog juce, pa nam dodje Superman V. koji ce da pomogne Novaku.

Comment

• preterujete debelo sto se Novaka tice...Nije izgubio ove godine od bilo koga, 2 tesna meca od dvojice kakvih igraca. igrao je samo dva turnira i da ih je prosao verovatno bi osvojio oba turnira. Nema tu nikakve krize , Novak igra odlicno..

Berdih ako bude igrao ravno po bh Feda mogla bi to biti pogresna taktika....federerov rritern ce mnogo toga odrediti
                    sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• PA ima i preterivanja.AL to su 2 turnira na podlozi kojoj bi on birao uvek,na 2 turnira na kojima ga niko nije nadigrao,poraz od 2 igraca protiv koga je imao igru itd.plus nastavak sjajnog zavrsetka prosle sezone,sad moze samo biti pod pritiskom.treba mu titula IW ko lebac,da povrati neophodno samopouzdanje,al ako osvoji samo RG ove god,ja se necu buniti,al za to mu trebaju titule ,bilo koje.......
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Zika View Post
                        Средином другог сета сам видео да Новак слабо игра и написао сам у два поста да ми нешто "смрди"...

26:30...brejk lopta, drugi servis Federera, dobar return od Noleta...da je tu iskoristio priliku, moglo se zavrsiti u dva seta

Comment

• Tek sad vidim da su Ziki i Nestor izgubili u finalu

Comment

• težak vikend Sonja

Comment

• Jos me shminka ismijava

Comment

• Žao mi je što tako misliš, nije mi to namjera

Vamos Role

Comment

Working...
                                X