Originally posted by salinjo90
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2014. godina
Collapse
X
-
Originally posted by DinoFC View PostAli Novakov govor tijela je malo reci sramotan, stvarno. Poraz ko poraz ali tohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Isto ne pamtim ovakav pad, ovo je bilo bas previse. Od sjaja, od njegovog najveceg nivoa, do klasicnog prosjeka. Podsjetio na Kohlya koji je danas dosao do jos jednog epskog chokea. Imao ga u drugom setu i pored mnogo slabije igre i kad nije iskoristio sansu nestao potpuno. Nema kapi svjetlosti u tom kanalu u kojem se nalazi.sigpic
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostMeni nije bio govor tela ocajan, koliko mi je bilo neshvatljivo da on posle 1.15h minuta igre dise na skrge, razmrdava noge i izgleda kao da je igrao minimum 4h
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostMeni nije bio govor tela ocajan, koliko mi je bilo neshvatljivo da on posle 1.15h minuta igre dise na skrge, razmrdava noge i izgleda kao da je igrao minimum 4h
Sistematski Role #diskonektovao Noleta, pjeske.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostNa 5-2 pauzi u prvom setu, oci je zatvorio i disao je bas tesko..
Sistematski Role #diskonektovao Noleta, pjeske.
a mozda i nije cudno, ocigledno su u pravu njegovi navijaci kad kukaju i govore da se on samo zeza a da ne trenira ja sam mislila da preteruju...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment