Imas ga covece, zavrsi mec
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2014. godina
Collapse
X
-
Mora se priznati da je Gulbis bio očajan,al svaka čast Bornisad odlična prilika protiv Golubjeva za novih 45 bodova i prvi meč s Rafom,mogao bi i preskočiti japanske chalengere ako nastavi s dobrim igrama u Švicarskoj ,još 100 bodova i valjda bude dosta za AO
Nzm kakva mu je situacija s novim trenerom,al nekako sam to i očekivao da neće biti još dugo skupa,samo nisam očekivao prije kraja ove sezone,samo da ne bude Brett
Comment
-
Odavno nisam vidio da igrac losije izgleda na terenu od Gulbisa danas.Bas je djelovao fizicki nespreman a kada se na to doda povrijeda rameta i vec standardan nedostatak motiva ovakav rezultat je neminovan.Coric odlican,igra jako pametno i ne poklanja skoro nista.Ima sjajnu selekciju udaraca i sto je jako bitno podjednako dobro i servira i riternira.Vec sada se vidi da ce napraviti veliku karijeru iako se meni licno njegov stil igre i ne svidja,previse defanzivno a i njegov forhend nikako nije po mom ukusu.Last edited by DejZ; 22-10-14, 15:35.
Comment
-
Auu Herbert....Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Mislim da Gulbis jedva ceka da se sezona zavrsi pa da ode negde u provod. Nema on ni volje ni snage za neke bolje rezultate, samo otaljava posao. Ne bi me cudilo da u Parizu ponovo ispadne vec u 1. kolu.
Nadal mi nije jasan zasto je izabrao Bazel umesto Valensiju. Verovatno je novac u pitanju ali opet... Ovako, Marej ce se prosetati do titule tamo.Last edited by skeptik; 22-10-14, 15:40.
Comment
Comment