Brat Dule je poremećen do nenormalnih granica
Ako slušaš Marića, zajebo si se u startu. Čuj od engleskog jezika bi se ovajdio, kako da ne. Inače stvarno je mali broj ljudi na tržištu koji imaju diplomu dipl. filologa za engleski jezik i knjževnost, recimo, jer ne znam tačno zvanje. Ako ga već vuču jezici, treba se opredeliti za one koji mu sutra mogu doneti posao. Velika ekspanzija Kine, Rusije, možda su dobar izbor. Da si bliži malo mojoj sredini (Vranje), albanski jezik bi isto tako bio normalan izbor, mada bi naravno ljudi rekli da si lud. Skandinavski jezici naravno. Sutra ćeš otvoriti primera radi svoju školu stranih jezika i raditi kao predavač ili ćeš raditi u nekoj školi.
Pajkec je dobar lik, ali je malo poremećen što se tiče škole, i sve shvata jako preozbiljno
za njega je taj Ekonomski u Novom Sadu ravan Sorboni, a Siki ispade retard jer je izgubio godinu. 
Ja sam kao Dule, volim da koristim prečice. Završavam ove godine Poslovnu Ekonomiju na Singidunumu, i upisaću master na Mašinskom fakultetu u Nišu, najverovatnije smer "Medjunarodni projektni menadžment i preduzetništvo". Siguran sam da ta diploma Mašinskog fakulteta više vredi nego diploma Ekonomskog.
Na kraju krajeva, sedni, razmisli dobro šta želiš u životu. Ako hoćeš sigurnu budućnost, i imaš volje da učiš za nas egzotične jezike, upiši, završi, obezbedi sebe. A ako hoćeš da budeš tipičan primer jednog prosečnog Srbina sa završenim fakultetom, upiši pravo ili ekonomiju.

Pajkec je dobar lik, ali je malo poremećen što se tiče škole, i sve shvata jako preozbiljno

Ja sam kao Dule, volim da koristim prečice. Završavam ove godine Poslovnu Ekonomiju na Singidunumu, i upisaću master na Mašinskom fakultetu u Nišu, najverovatnije smer "Medjunarodni projektni menadžment i preduzetništvo". Siguran sam da ta diploma Mašinskog fakulteta više vredi nego diploma Ekonomskog.
Na kraju krajeva, sedni, razmisli dobro šta želiš u životu. Ako hoćeš sigurnu budućnost, i imaš volje da učiš za nas egzotične jezike, upiši, završi, obezbedi sebe. A ako hoćeš da budeš tipičan primer jednog prosečnog Srbina sa završenim fakultetom, upiši pravo ili ekonomiju.
Comment