Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aga, budi se!

Comment

• Bravo tigriceeee
      Ali jos ima vremena za probleme, cuvaj se!

Comment

• Potpuno neprepoznatljiva Aga. Kao da se predala pre pocetka.
        Kao da jedva ceka da se ovo zavrsi, ovo od nje nije nikako bilo ocekivano
        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Aga izgleda emotivno ispraznjena...u mecu protiv Vike je dala sve od sebe
          Ali dobro, ovo je WTA, jos se moze do preokreta. Nazalost.

Comment

• Nije toliko poraz, kao takav, sporan . Ali nista poljkinja nije prikazala, cak ni najmanju zelju
            Cibulkova je, ni kriva ni duzna, iskoristila trenutak, i usla u istoriju. Iskrene cestitke za nju
            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• !!! DOMINIKA !!!

Makar me je WTA obradovala, dve omiljene igracice u finalu

Last edited by Zzz; 23-01-14, 06:05.

Comment

• Odlično.

Nisam gledao ni jedan meč, drago mi je što su Kineskinja i Dominika u finalu i enak pobedi najbolja.

Žao mi Zikija i Nestora što nisu uspeli, bili su u odličnoj formi

Comment

• Ove godine se dogovorili momci za prvu pol. godine Rafa uzima AO, a Nole RG

Comment

• Comment

• Idealno zensko finale, s obzirom na 1/2

Li Na bi morala do titule, meni ona igra možda i najljepsi tenis danas...ukljucujuci i muške...baš je uživancija gledati njen BH

Comment

• Čudi me odsustvo želje kod Age, s obzirom kako je razbila Viku i trećem, nema šta joj nije išlo od ruke, ali to je očigledno bio momenat inspiracije samo. Preagresivna je Cibulkaova za moj ukus, ko šetajuća bomba.
                        Al' što Slatkica nema servis... aooooooo.... Nadam se da će Na Li osvojiti, igra jako pametno i lepo.
                        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Idemo Stan u finale, a onda i do kraja

Comment

• Janik i Mats rekli Stan u četiri.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Stan u 3

Comment

• Sasvim je jasno na samom pocetku ko je bolji igrac i ko se bolje snalazi u medjusobnom duelu...

Wawrinka kontrolise sve poene, udara jace, eksplozivniji je i bolje prepoznaje lopticu za napad...bas sve isto kao u prethodnim duelima...

Bit cu bas razocaran ako ne pobjedi...

Hajmo Stankec

Comment

Working...
                                X