Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravo Feki kralju

u petak finale pre finala, Tomica i Stane nemaju sanse protiv ovo dvoje
    sigpic

Comment

• Originally posted by DinoFC View Post
      Borio si se do zadnje sekunde, haahahahahhaha
      Kao Stefan juce

Comment

• Može li ovaj Federer da dobije Nadala
        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Švajcarsko finaleeeee oleeeee!

Comment

• Originally posted by 80Vlado View Post
            Švajcarsko finaleeeee oleeeee!
            Shminka ima dupli nalog

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
              Može li ovaj Federer da dobije Nadala
              Naravno da ne moze, jedva je i ovog ranjenika dobio, sa Nadalom ce gotovo svaki servis gem da mu ide na razliku, cijedjenje do maksimuma.
              sigpic

Comment

• Shit. Ovo lici na #$#%$@#. Protiv Rafe mora da se desi cudo
                Spoiler
                da bi uzeo jedan set
                , a tri cuda u jednom mecu -hmmmmmmmmm .............. tesko.

Dayman (a-a-ah...)
                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                Champion of the sun (a-a-ah...)
                You're a master of karate and friendship
                For everyone

Comment

• Originally posted by proudNolee View Post
                  Može li ovaj Federer da dobije Nadala
                  Naravno da može i naravno da hoće, jer na ovoj podlozi i sa ovakvin servisom Nadalovo trčanje i fizikalije neće biti od velike koristi.

Comment

• Konacno vise, nije mu trebao 4. set nikako...ali hajde, u pobjedu nisam sumnjao 4 puta na GSu...nijednom nisam promasio

Ispunio je moja ocekivanja, 1/2...svaki korak dalje je samo bonus

Fenomenalan AO

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Konacno vise, nije mu trebao 4. set nikako...ali hajde, u pobjedu nisam sumnjao 4 puta na GSu...nijednom nisam promasio

Ispunio je moja ocekivanja, 1/2...svaki korak dalje je samo bonus

Fenomenalan AO
                      Sta mislis o 1/2 finala? Hoce li Federer dobiti Nadala?
                      OVAKO

Comment

• Da je zavrsio u 3 ovaj mec rekao bih ti da se cuvas u petak, ali ovako tesko...bas tesko

Pricat cemo svakako jos o tom mecu...ali su sanse bas male

Comment

• Originally posted by 80Vlado View Post
                          Naravno da može i naravno da hoće, jer na ovoj podlozi i sa ovakvin servisom Nadalovo trčanje i fizikalije neće biti od velike koristi.

Comment

• Nadam se da ovih dodatnih sat vremana nisu previse umorili Federera.

Na zalost pokazali su da je Rodzer ranjiv.

Comment

• Apsolutno, svaki jaci napad na BHu je zavrsio laganim volejem...kontrolisanu agresivnost Roger ne moze izdrzati i nikad vise nece moci...

jedina je nada vanservijski servis...bez toga ne moze ni do seta

ne mogu da vjerujem da Tsonga nije bio u stanju uzeti mu set

Comment

• Role

nisam mogla da gledam, otisla sam u obliznji kafic, pa sam tamo bacala pogled na mec na kraju kad je pobedio, mislim da je ceo kafic cuo kad sam rekla c'mon
                                i zbog pobede sam morala celom drustvu pice da platim, Role ce me i finansijski unistiti
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...