Originally posted by jovan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ana dolazi na 12 mjesto nakon AO-a, ako sam dobro izracunao.Posto Sloane Stephens i Roberta Vinci su ispred nje, a one ce da izgube bodove pogotovo Sloane.
Sent from my iPhone using Tapatalk"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Originally posted by notorious View PostTrojica opet namjestili da Bouchard prođe I opet na isti način, pustili Anu da vodi i onda odlučili da izlobiramo do kraja
Zašto sam navio u 4:30 ni sam ne znam, ali znam da valja nazad još sat vremena. Bolje je ne gledati ovdje set i fulati 2-3 gema u narednom meču, takvu žrtvu ću podnijeti
Comment
-
Originally posted by SonjaFan View PostEvo ga. Gotovo.
Sto puta bolja rjec tjela kod Genie.
Pobjeda Bouchard je i pobjeda ljepote, elegancije, strastvenosti, zavodničkog osmijeha, kvaliteta Njena pobjeda je i pobjeda Trojice koji su prepoznali sav njen potencijal i doveli je do visina
Šta je sad Ani nešto falilo, jadna Kad je Debeloguza cijeli meč igrala ušinuta onda je Ana bila sjajna, dominirala je Očekivano prizemljenje.
Počeo je Ferrer da igra od trećeg seta, nevjerovatan je u returnu zadnjih pola sata, konstantno stvara prednost. Berdych je mnogo opasniji protivnik u eventualnom 1/2, pogotovo sad kad je u životnoj formi
Comment
-
Comment