Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AleksaVP View Post
    Tsonga počeo da igra, biće pakleno sad
    Nece Kasno se sjetio...
    ___
    Ovaj Tsonga do danas nije naucio da riternira...ocaj.
    Last edited by Zzz; 20-01-14, 10:50.

Comment

• кад петлу одсечеш главу он тек тада трчи кроз двориште као луд....
      sigpic

Comment

• Kao da nema kapi znoja, deluje da nije ni igrao. Uopste ne ostavlja mogucnost TS. za preokret.
        Jedva cekam da vidim statistiku meca.
        * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by Niki View Post
          Vi mozete i da birate koga u finalu, a mi imamo samo jednu opciju, Djokovic.
          Nije ni Novak siguran.
          A ja da mogu da biram biram Nadala.

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
            Nije ni Novak siguran.

I pored toga sto ga je dobio zadnja 2 GS meca, kakvo samopouzdanje, covjece

Comment

• Originally posted by NI View Post
              Cudi me to od njega!
              Nekako se daje utisak da je bar protiv njega imao neki jasniji plan....sto danas nije slucaj...

Comment

• Kako mi je drago sto ne moram Banjca da slusam. Izgleda da se Vektor nesto zeznuo, imam Eurosport 1 i 2 HD, u paketu sa HBO HD i ostalim HD kanalima, sve dzabe Tenis u HD i normalni komentatori, divota
                Last edited by ; 20-01-14, 10:57.

Comment

Nije ni Novak siguran.
                  Vavrinaka je ozbiljan protivnik, ne moze biti siguran.

Nadal jeste zvijer, ali barem znas da ce zavisti od Novaka. Mari Je jos uvijek nepoznata. Federer nije. Ali se nadam da bi ga Nadal umorio.

Comment

Nije ni Novak siguran.
                    Siguran je, siguran. Govorimo o prolasku u finale, a ne o gubitku set, dva najvise.

Comment

Nije ni Novak siguran.
                      Normalno...pa koga cemo nego 1 na svetu...najsladje je tako do titule...

Comment

• Ako ce zavisiti od Novaka kao u zadnja dva meca na GS ,daj ga vamo odmah

Comment

• Kakva partija, bravo za legendu:ok
                          Najveca teniska inteligencija, na delu, kao i nas Nole-naravno
                          * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Bravo Rogere.
                            "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Originally posted by draza View Post
                              Nekako se daje utisak da je bar protiv njega imao neki jasniji plan....sto danas nije slucaj...
                              Conga je tip igraca koji ne smije da misli dok igra. Ne zato sto nije inteligentan, nego jednostavno je najbolji kada igra instiktivno!

Comment

• Role
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X