Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Olimpijski grad

nema snijega, RK Bosna na izdisaju, KK Bosna niko vise ne prati, ukinuse tenis, na tekme Želje i Sarajeva dodje po 2 hiljade ljudi...kombinovano

raspad sistema

Comment

• Jesi depresivan shminka, nemoj tako bolan.

Comment

• kakav da budem, kad sve umire ovdje

nije normalno u ovakvoj sredini biti raspolozen, a ne neraspolozen!

Jbt Damir je sampion svijeta, u svim sportovima...sa Koševa je dogurao do 2. kola AOa

Novak bi mu trebao proslijediti trofej na kraju turnira, nema veceg heroja
        Last edited by shminka; 15-01-14, 02:02.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
          Olimpijski grad

nema snijega, RK Bosna na izdisaju, KK Bosna niko vise ne prati, ukinuse tenis, na tekme Želje i Sarajeva dodje po 2 hiljade ljudi...kombinovano

raspad sistema
          Zaboravio si i OK Bosna i OK Dobrinja koji su bili na Evropskoj sceni sile svojevremen, a i OK Kakanje je trenutno u raspadu..
          sigpic
          "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
          AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Jebiga braca, tako je kako je, bolje bit nece

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Olimpijski grad

raspad sistema
              кога то више занима? сада људи прате фарму... тамо се баца лова!!!
              sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                Zaboravio si i OK Bosna i OK Dobrinja koji su bili na Evropskoj sceni sile svojevremen, a i OK Kakanje je trenutno u raspadu..
                strasno

Comment

• Joj Li, nemoj da me zajbes sad, igrao sam te sa hendikepom, moras 2-0 da otreses
                  sigpic

Comment

• I onda kaze Damirov uspjeh uspjeh BH sporta...jasta je...bezobraznici jedni, i mediji i ovi na celu saveza...kako ih nije stid...ne bih im dao da pridju momku da se slikaju s njim...bagra

Comment

• Davidenko sve izgreša i Gaske dolazi do prvog seta

Comment

• @shminka
                        e nemoj da si smješan svega ti pa ako ti se ne sviđa lijepo uzmeš kofere i put pod noge, izvnite za off

Hercegovac servira ko lud dok Bosanac nešto pokušava ali slaba mu fajda, da mu hoće barem jedan set uzeti i to je nešto

Comment

• jeste ja sam smijesan...lijepo nam je pravo...kafica i nek Dzeko i Teletovic odrade svoje...i veceg meraka na svijetu nema...uspjeh BH sporta

Comment

• Otvoriti temu Propadanje omladine, nade i bolje sutra u EX-YU ... žalbe i ideje za napredak.. mada lično bez motke (pa udri).. nema napretka.. u prevodu pobiti go.na i gotova stvar (to je moja ideja kako izaći iz začaranog kruga).

Da se vratimo veselijim temama, a?

Promaklo mi je da je Gaske osvojio prvi u tb.
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• не секирај се за Дамира, важно да га рибе јуре...
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Heartbreak View Post
                                Joj Li, nemoj da me zajbes sad, igrao sam te sa hendikepom, moras 2-0 da otreses
                                ne boj se zeznuce belinda kad treba da pobedi Nemoj igrati zenski tenis na kladzi moze tiket i bez 1.15 kvote

Comment

Working...
                                X