Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovo je tragikomedija..
    Originally posted by gokara
    Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Najgore sto je moglo da se desi Stanu je da pomisli kako osvaja GS.
      It is not the violence that sets a man apart.
      It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Strucno razbijen ritam
        sta li ovo cini Stanislav
        bas se pitam
        sigpic

Comment

• Nadal statira...

Comment

• Stvarno nije tesko sto mislite? Jer ovaj nista ne servira.
            sigpic

Comment

• Tako je Stan, teraj ga da trci, da se krece...

Sent from my HTC, posto mi se moze
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Ovdje se ne zna ko je više povrijeđen ili Nadal u tijelo ili Stan u mozak
                http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
                Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!

Comment

• Ajde Wawrinac čovječe trgni se i završi ovu dramu i Nadalovu predstavu
                  * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                  * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                  NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                    Vjeruju mu oni koji koji mu inače najviše ne vjeruju
                    Mislis na one koji bi kontrirali i kad bi svi ostali sad napisali da je Rafa povrijedjen?

A vjerujem mu i ja, nego je sam kriv sto mu vecina ne vjeruje...

Comment

• Gotovo je ovo, Stan se polako raspada, Nadal upalio motore, sta vise reci
                      sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Pokazi na glavu ahahaahaaha
                        sigpic

Comment

• Originally posted by eM View Post
                          Mislis na one koji bi kontrirali i kad bi svi ostali sad napisali da je Rafa povrijedjen?

A vjerujem mu i ja, nego je sam kriv sto mu vecina ne vjeruje...
                          Ovo je ključno, a tek mu sad ljudi neće vjerovati!
                          * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
                          * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
                          NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Originally posted by jagodica View Post
                            Ovo je tragikomedija..
                            Jeste.

Varinka je u nemogucoj situaciji. Ako igra punom snagom, reci ce da se sad izivljava nad povrijedejnim Nadalom. Ako igra sa pola snage, reci ce ni da povrijedjenog Nadala ne moze da pobijedi. ne umije da igra sa 3/4 snage.

I u medjuvremenu je zaboravio da je dosao da osvoji GS.

Comment

• Wawrinka Ima još uvijek dobre šanse da okrene smao d avrati bar kakvu takvu igru, ali kakav je to choker i on pokazuje na glavu

Comment

• Ne mogu da vjerujem kakve komentare čitam... Pa zar mislite da ijedan sportista želi ovako da osvoji svoju najveću titulu?!
                                Sten jednostavno ne želi ovkvu titulu.

Comment

Working...
                                X