Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by pecaros View Post
    Da je Role za ovo godina naucio da loptice hvata bh-om u penjanju poput Na Li manje bi pedala dobio iz Fedala
    Nemoj da provociraš Goatererovce, stalno to radiš

Li je konačno osvojila i po običaju se šprdala sa izjavama Veliki uspjeh za kineski tenis, a ne, ipak za nju samu, u Kini ne znaju da je igrala Evo šanse da ping pong majstori usmjere svoje znanje na rekete i terene većih dimenzija Kina, buduća svjetska teniska sila

Comment

• Poslušaj me ti, Stan uzima bar 2 seta... Sanjao sam, a ja rijetko sanjam, ali kad sanjam...

Comment

• Trebao si sanjati da dobije tri komada

Idi spavaj još malo, nadji nam još taj jedan set

Comment

• Originally posted by NI View Post
          Nadal ne igra najbolji tenis ni sada. Vavrinka je bolji nego jesenas. Ako nista samouvjereniji.

@juventus

Tomas Johanson,
          Mikael Stih
          Majkl Cang
          mislim da je i Brugeira

Vjerovatno bi se nasao jos poneki.
          Dobra memorija stici ce sanse Wawrinke do nekih 10% ipak i uzgred mnogi se ovde nisu ni rodili kad su ovi rusili sampione

Comment

• NI je napisao post koji sadrzava sve ono o cemu smo govorili pred ovo finale, tako da ovdje nastavljamo sa želim-želiš postovima
            Last edited by shminka; 26-01-14, 07:48.

Comment

• I pobjeda Stena bi bila najveća u istoriji tenisa, u to niko ne smije sumnjati.

Prvo finale.
              Nema ni masters.
              Igra protiv igrača kojeg nikad nije dobio.
              Igra protiv lijeve ruke a jednoručni desni bh.
              Nije brz.
              Nije čudo od servera.
              Protiv njega mlađi igrač koji ne gubi finala...

Nešto kao Ivaniševć.
              Last edited by shminka; 26-01-14, 08:02.

Comment

• Trebali su Novaka da pozovu u studio, ipak je on osvojio tri put zaredom... baš neprofesionalno.

Šmile, u CG ga svi skoro zovemo Đoko... To je normalno za Đoković, a i Đoko se zvao njegov predak od kojeg je poteklo prezime...
                Last edited by Glavonja; 26-01-14, 08:07. Reason: bez takvih nadimaka

Comment

• Zagrevamo se,gledalacka energija je tu
                  Evo da se malo ubije vreme, Roger o Rafi (ako nije za ovaj topic prebacite u drugi).
                  >>> Brojim Izbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<

Comment

• Evo ga pravi čovjek gostuje! Ośetili su pobjedu Vavrinke.

Rafa ne djluje baš siguran u pobjedu. Baš djeluje kao da zna da ga čeka težak meč.

Nešto kao protiv Federera
                    Last edited by Glavonja; 26-01-14, 08:20.

Comment

• AO bloopers (mislim jos nesto da se ubije vreme )

Last edited by Zzz; 26-01-14, 08:23.

Comment

• Poljecemo,Waw

Comment

• Dodje i to veliko finale
                          Nek bude neizvesno da uzivamo u prelepim poenima
                          sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• добро јутро!

ови код Маца су гори од нас са овим анализама... али нису нам ни за мали прст..

углавном се слажу да Стан може до једног сета! Они прочитају наша прадвиђања па се онда праве важни, као све знају...
                            Last edited by Žika; 26-01-14, 08:37.
                            sigpic

Comment

• Jel ima neko baš baš kvalitetan stream za meč? Ja idem ovde http://www.drakulastream.eu/tennis-l...ing-video.html i strimovi su korektni, ali ako ima bolje dajte.

Comment

• Vamos Stanislas.

Vavrinka mi djeluje visočiji, a njemu 183 a Rafi 185... Što ćine najke...

Comment

Working...