Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ovaj gem ce ubiti Wawrinku,a samim tim i mec koji je vrlo los.
    Originally posted by Casiraghi
    Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
    Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
    Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• шта се бре Стане палиш? хоћеш да те овај оштети да после храмљеш два месеца?
      sigpic

Comment

• Nemoj baksuzirati Zika

Comment

• Nole vodi igru, ne da mu uopste da se namesti na Bh, kako treba. Jedino Stana drzi, kolko- tolko servis.
          Malo kod Nola skripi Bh dtl. ali je daleko bolji nego ranije. Ovo je bio, prvi test, teba ga proci. Bravo, pod ovakvim barazom izdrza
          * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Poprilicno dosadan mec, valjda ce biti malo bolji u nastavku
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Ovo sigurno boli....od o-40 do gema...mnogo samopouzdanja ima Nole....

Comment

• Jel Novak fulio ijedan prvi servis od pocetka

Plan jasan, ubaciti sigurno prvi servis po BHu, dobit ce slice i zapoceti poen u kom nece biti gresaka...

Stan nedovoljno agresivan, nedovoljan postotak prvog, to mora biti bolje

Comment

• Meni se cini da cu ja sledeci Stanov mec da gledam uzivo....
                  sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by jovan View Post
                    Nole vodi igru, ne da mu uopste da se namesti na Bh, kako treba. Jedino Stana drzi, kolko- tolko servis.
                    Malo kod Nola skripi Bh dtl. ali je daleko bolji nego ranije. Ovo je bio, prvi test, teba ga proci. Bravo, pod ovakvim barazom izdrza
                    Stan diktira skoro svaki poen, poenta je sto covjek ima 342334324 UE. Novak stabilan iz osnovne linije, sa vrlo malo gresaka.
                    OVAKO

Comment

• Stanove greske ne dolaze iz napada, vec iz poprilicno mlakih razmjena za njihove standarde...ako vec pravis toliko gresaka, napadaj da sijeva na RLu

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                        Poprilicno dosadan mec, valjda ce biti malo bolji u nastavku
                        хвала богу да је досадан кад нолету пале све његове муштерије, ето и јадан Бердих је на реду па Рафа..

нека Рафа крпи жуљеве, да види како је са њима прошле године било Нолету када је био први носилац, а Ноле остао без жуљева....
                        sigpic

Comment

• Los x Losiji

Comment

• Samo da Nole i dalje bude u fokusu. Mislim, da ima znatno vise kombinacija, kada se razvije igra za poen.
                            Servis, kretanje, return i Fh.ts vrhunski
                            * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                              Los x Losiji

Los x Losiji x najlosiji i loš u P.M.
                              sigpic

Comment

• Neka...mi volimo ovako dosadne meceve....ima vremena za zabavu u finalu...

Comment

Working...
                                X