Idemo majstore!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kako nije, lik se perfektno krece, igra 90% FHa, svakim udarcem vrsi pritisak na protivnikov BH, pronalazi strasne uglove, svakim udarcem otvara teren, mijenjanje FHa u paralelu je prelijepo ili jos vise skrati IO FH, kad se protivnik odluci na BH paralelu uslijedi perfektna FH dijagonala iz trka...
Takticki besprijekoran...pozicijom na terenu konstantno vrsi pritisak na svog protivnika!
Želja koju pokazuje je takodjer nevjerovatna, kao da je mladic od 20tak godina...
Uživa u tenisu, u borbi, ostavlja svaki atom snage na terenu....u kljucnim trenucima napadne bez ikakvog oklijevanja...
A vizuelno igra mozda i najljepsi tenis na svijetu, kako se lijepo razmase FHom...poezija pokreta
Riša je 9. na svijetu, mladji je, a Robredo ga je takticki smijesnim napravio...majstorLast edited by shminka; 17-01-14, 13:22.
Comment
-
Kretanje mu je stvarno fantasticno ali sve to sto si ti ispricao ne bi doslo do izrazaja da je danas tu bio neki ozbiljan protivnik.
Iskreno ne znam sta mi bi da tipujem na Gaskea, obrukao sam se moram priznati, bez ikakve mrznje ili ljutnje mogu slobodno reci da je lik kvazi teniser.
Nije mi jasno kako je tu gde jeste, ima fantastican BH ali dzaba kad je smekeru odnos protiv top10 23-70
E da dodao bih jos da je Robredo stvarno pametan, mora mu se odati priznanjeIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Ma on mi je jos bolji, omjer 20-73 protiv top10 a bio lik i 5i na svetu, ne gotivim takve likove jednostavno, pametan protiv boranije, a onda mu kicmu slomi iole ozbiljniji teniser. Ne znam nekako me podseca na neku pijavicu ili hijenu, to su te karakteristike, ne da se i zna kada da napadne a kada da se skloniIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment