Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by straxx90 View Post
    kako nisi tako igrala u tb kao ova 2 poena na pocetku seta
    Igrala je-do 6-3

Comment

• Anin najbrzi servis danas samo 179km na sat,a servirala je nekada i 200.

Sent from my iPhone using Tapatalk
      "When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird

"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".

Comment

• Brze od Dzumhura, dosta joj

Vamos Tommyyy

Comment

• Allez Gaske
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• "Drago mi je što sam igrao na Hisense Areni, to je zaista jedno veliko iskustvo za mene. Zadovoljan sam postignutim na prvom Grand Slam turniru sezone. Nema sumnje da će mi ovo mnogo pomoći u nastavku karijere i u mom daljem teniskom razvoju," rekao je Džumhur

"Ovo je izvanredan uspjeh. Kad smo krenuli na australsku turneju, da me je neko pitao kojim bi plasmanom bio zadovoljan, rekao bih da je to ulazak u glavni turnir", kaže Nerfid

"Danas je možda odigrao malo slabije. Razgovarao sam poslije meča sa njim i rekao mi je da nije bio opušten kao u prethodnim mečevima. Osjetio je malo umora, naročito kod nekih dužih dionica tokom igre. Bilo je jako toplo, temperatura je iznosila oko 42 stepena Celzija. Sve je to ostavilo traga, ali Damir i ja smo prezadovoljni njegovim rezultatom na Australian Openu"

"Sponzorski ugovor sa BH Telecomom je istekao i podnijeli smo zahtjev sa produženjem, ali još uvijek nismo dobili odgovor. Za početak, ova sredstva će nam dobro doći"

slika za pamcenje, hvala ti majstore!!!
            Last edited by shminka; 17-01-14, 11:00.

Comment

• Bravo Tommy, break

Comment

• Znao sam, ovo Ana dobiva, jer je to njen stil
                * Telo je slabo, ali je duh krepak, zato ga treba svakodnevno održavati. *

Comment

• Sta se desava sa otkupljenim pravima za ostale GS? SK ima W jel tako? a i za RG ste spominjali nesto
                  It's not who you are underneath, it's what you do that defines you

Comment

• RG na ES do daljnjeg

Comment

• Originally posted by prskaj View Post
                      Sta se desava sa otkupljenim pravima za ostale GS? SK ima W jel tako? a i za RG ste spominjali nesto
                      tesko da je RG na sk, mislim da se pominjala nova tv za RG

Comment

• Ako je neko ne doturi anabolike ode bilderka nazad u teretanu da vedžba
                        sigpic

Comment

• не смем да се палим на женски тенис, то излуђује... само гледам сукњице и ћао ђаци....
                          sigpic

Comment

• Robredo je jedan od najgledljivijih tenisera, kakav majstor

Comment

• Kolko beše ono navijača ima ovi sa prahom na usnama
                              sigpic

Comment

• кад помислим да она дебела Серена дође на ГС и само прошета и покупи лову, онда ми је јасно шта представља женски тенис!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X