Announcement

Collapse
No announcement yet.

Australian Open 2014. - Uživo komentarisanje mečeva

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sta je sa ovom Azarenkom, sto stoji ovaj rezultat, valjalo bi mi da neko preda u tom mecu

EDIT: Ipak ne stoji Ja budala odigram vise gemova

Comment

• Šteka SB, igraju one

Comment

• @NI
        Saglasje je skoro pa apsolutno osim dela o Novakovom fh iz trka. Zahvaljujuci svom atleticizmu pri istrcavanju na fh stranu Novak stize loptice koje retko ko moze. Po pravilu uzvraca izuzetno konstatnom fh dijagonalom. Samo u situacijama kada je u docnji vraca je slajsom. U slucaju duela sa Nadalom navedena fh dijagonala efikasno resava napade iz bh dijagonale i vec spomenute fh paralele. Moj licni utisak je da sve vise radi na fh paraleli iz trka cime bi Nadalov napad bh dijagonalom bio ne samo neutralisan nego i istovremeno kaznjen. Vec spomenuh tezinu te vrste udarca koji svakako spada u najteze za izvodjenje.
        sigpic

Comment

• Ofalila je Novaku ta FH dijagonala iz trka, na pocetku karijere mu je to gotovo bio zaštitni znak...sa ovim gripom na FHu je, ipak, malo teze odigrati taj udarac

Comment

• Kako je Sharapova zavrsila mec uopste, kako su ostalo zive a toliko igrale po vrucini?¨Ako su one prezivjele, moglo se igrati

Comment

• Nadam se da ce mu drugarica bolje proci...
              Spoiler

Comment

• Hajde Strikova ljubim te, napravi brejk i izgubi 7-5 u ovom setu

Tooooooooooo, hajde molim te sad drzi servis

Comment

• Izgleda da danas ima nešto čudno u vazduhu pošto n-ti put mi zakoči strim
                  sigpic

Comment

• Nece moci izgurati do 5-5, sanse nema

Sto bar zeno ne osvoji 2 gema u 1.setu
                    Last edited by DinoFC; 16-01-14, 10:25.

Comment

• uuuu, bas velika promena.
                      It is not the violence that sets a man apart.
                      It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Odlicna Tomljanovic, idemo je pogurati do pobjede

Comment

• Hajde uzmi taj 5. gem vise, nemoj opet izgubiti

Pa jel moguce ovo, ovaj zenski tenis treba zakonom zabraniti, mrs u pm

17,5 granica a ovdje ce biti 17 gemova na kraju, ne znam stvarno , sta reci a ne uvrijediti ove dvije
                          Last edited by DinoFC; 16-01-14, 10:38.

Comment

• Ajde Gael još dva gema, nemoj sad da staneš. Izgleda da ima neki problem sa zglobom, neće valjda da mu pravi problem jos par gemova.
                            Last edited by Lord Aleksoni; 16-01-14, 10:39.

Comment

• Tomljanovic kiša spasila samo tako, kao i Ivanisevica

zijanila bi sigurno da nije pala, a sad je vezala 4 gema, fantasticno se krece i blizu je pobjede protiv proslogodisnje polufinalistiknje

Comment

• Sad ustao vidim bilo kise, nisam puno propustio, Tomljanovic od 1-3 4-3 odlicno igra

Comment

Working...
                                X