Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Sa mnom niko neće u dubl. Niko ne želi biti drugi igrač u timu, da ne kažem nebitan.
-
Originally posted by Vladan View PostUkoliko zene zele, a ja znam da zele da igraju samnom sve sto je potrebno je da mi posalju sliku i ja cu odabrati na osnovu cijelokupnog utiska, dakle najljepsu. Za sad je Olja ta, ali ne dozvolite joj da se ususka, sigurno ce se pojaviti neka ljepsa od nje. Mozemo i da biramo umjesto najljepse teniserke najljepsu forumasicu i pobjednica bi igrala u paru samnom. Eto odlicne ideje.
E1 V1ad
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Leave a comment:
-
Ukoliko zene zele, a ja znam da zele da igraju samnom sve sto je potrebno je da mi posalju sliku i ja cu odabrati na osnovu cijelokupnog utiska, dakle najljepsu. Za sad je Olja ta, ali ne dozvolite joj da se ususka, sigurno ce se pojaviti neka ljepsa od nje. Mozemo i da biramo umjesto najljepse teniserke najljepsu forumasicu i pobjednica bi igrala u paru samnom. Eto odlicne ideje.
E1 V1ad
Leave a comment:
-
Originally posted by goga View PostNeozbiljan si, propustas turnire... ove godine sam igrala london u singlu! Moram i dubl opravdati [emoji4]
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Leave a comment:
-
Originally posted by NemanjaMikser View PostS konja na magarca.
Može Gogo
Leave a comment:
Leave a comment: