Announcement

Collapse
No announcement yet.

Suicide Tennis - Opsta tema

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• notorious
    replied
    Sa mnom niko neće u dubl. Niko ne želi biti drugi igrač u timu, da ne kažem nebitan.

Leave a comment:

• goga
    replied
    Originally posted by Vladan View Post
    Ukoliko zene zele, a ja znam da zele da igraju samnom sve sto je potrebno je da mi posalju sliku i ja cu odabrati na osnovu cijelokupnog utiska, dakle najljepsu. Za sad je Olja ta, ali ne dozvolite joj da se ususka, sigurno ce se pojaviti neka ljepsa od nje. Mozemo i da biramo umjesto najljepse teniserke najljepsu forumasicu i pobjednica bi igrala u paru samnom. Eto odlicne ideje.

E1 V1ad
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Leave a comment:

• Vladan
    replied
    Ukoliko zene zele, a ja znam da zele da igraju samnom sve sto je potrebno je da mi posalju sliku i ja cu odabrati na osnovu cijelokupnog utiska, dakle najljepsu. Za sad je Olja ta, ali ne dozvolite joj da se ususka, sigurno ce se pojaviti neka ljepsa od nje. Mozemo i da biramo umjesto najljepse teniserke najljepsu forumasicu i pobjednica bi igrala u paru samnom. Eto odlicne ideje.

E1 V1ad

Leave a comment:

• DžonDon
    replied
    Originally posted by goga View Post
    Neozbiljan si, propustas turnire... ove godine sam igrala london u singlu! Moram i dubl opravdati [emoji4]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
    Ja neozbiljan? Dao sam sve od sebe, i ovako mi se vraća. Još uzme čoveka koji navija za Junajted.

Leave a comment:

• Lord Aleksoni
    replied
    Originally posted by NemanjaMikser View Post
    S konja na magarca.
    Malac previše dopuštaš sebi

Može Gogo

Leave a comment:

Working...