Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Ja cu svakako igrati drugu polovinu zreba, ne treba mi olaksanje, osvojicu titulu tezim putem.
-
Koliko znam uvek je bilo AKO PRODJE OVAJ IZ PRVOG KOLA, ONDA TIPUJEM TOG I TOG.
Leave a comment:
-
Ni ja se ne sjecam niceg [emoji846] al bih glasala za drugu polovinu zrijeba-drugi dan. Znam da smo imali frku oko nekog turnira koji se igra svaki dan pa smo morali visiti na live score da bi tipovali cim zavrsi prethodni pik
Sent from my iPhone using Tapatalk
Leave a comment:
-
Pa dobro, ako se Olja seća da smo glasali, onda dobro, igramo ovako.
Samo, ni ja ne bih glasao za ovo, a iskreno se i ne secam glasanja.Ne kazem da nije tako, samo se ja ne secam. A sto je najgore, i meni je u glavi ovo kao Sandu-u.
Leave a comment:
-
Nikog ne napadamsamo me.nervira sto jedno te isto vrtimo svaki put, a ovo se desava tacno treci i jos me ubedjujete kako nije tacno
Prvi put sam odmah bila protiv da se igra na meceve koji su prebaceni sutradan, vecina je odlucila da se igra
Sandu koliko znam nisi bas aktivan bio da bi se mozda secao
A meni je sasvim svejedno sta cemo da tipujemo, kako se dogovorite, treci put.
Leave a comment:
-
E pa ne znam, meni je u glavi da smo dopustili da se igra bilo koji mec koji nije poceo
Leave a comment:
-
Ja prvi put iskreno za ovo cujem. I da smo glasali nikad ne bi glasao za to. olja isto odma napadabolje nista ne pisat vodite kako ocete
Leave a comment:
-
Mislim da ranije nije bilo ovako.
Tacnije u koliko si prosao prvi dan, a u delu zreba koji se taj dan igrao ostale neke teniske utakmice odlozene njih nisi mogao da igras sutra.
Samo one iz drugog dela zreba.
Ispravite me ako gresim. Ali verujem da smo ovako igrali ranije.
Leave a comment:
-
Zasto je Olja pokusaj unapredjenja igre fantaziranje?
Ok, ne mora mozda da se menjaju pravila uvek, ali ne vidim cemu takva reakcija na diskusiju oko (mogucih) unapredjenja.
Leave a comment:
-
Jaooo boze kako fantazirate
Ovo nije prvi put naravno i svaki put smo igrali ovako, sta sad izmisljate, kada smo tada odlucili jos.
Ubaci to Bojana u pravila.
Leave a comment:
-
Moguće, ako je tako onda igramo tako.
Možda i ne bi moglo drugacije na turnirima gde propadnu par dana zbog vremena.
Leave a comment:
-
Kako zelite, meni je svejedno, samo mislim da smo u jednom trenutku valjda ovo izglasali, ali nemam pojma kad.
Samo za ovaj turnir je kasno, ali od sledeceg mozemo to ponovo da uvedemo...ako je vecina za
Leave a comment:
-
Originally posted by Mrkela View PostPa to nije u redu?
Samo da napomenem, da ovim ne napadam Bojanu, da ne shvati tako, jednostavno tako mislim. Takodje mislim da 'igramo duze vreme' nije dobar odgovor i da bi moglo da se izmeni ako se složi vecina. Sve to radi unapredjenja igre.
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostDa, svi mecevi koji nisu poceli mogu da se igrajuLast edited by Mrkela; 20-01-20, 13:47.
Leave a comment:
Leave a comment: