I to sve u liričkoj formi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa zar niste ti i Sandu par?
Originally posted by Vladan View PostTi dobijas drugu najljepsu kad bude ovo takmicenje sredinom januara.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostUkoliko zene zele, a ja znam da zele da igraju samnom sve sto je potrebno je da mi posalju sliku i ja cu odabrati na osnovu cijelokupnog utiska, dakle najljepsu. Za sad je Olja ta, ali ne dozvolite joj da se ususka, sigurno ce se pojaviti neka ljepsa od nje. Mozemo i da biramo umjesto najljepse teniserke najljepsu forumasicu i pobjednica bi igrala u paru samnom. Eto odlicne ideje.
E1 V1adsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNa opštu tugu svih protivnika prijavljujemo se Madrid i ja u dubl. Obećavamo da nećemo igrati svaki turnir punom snagom kako bi takmičenje bilo što zanimljivije.
Goga će tokom sezone uvidjeti koliko je pogriješila što me propustila.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment