Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Jesam li ja u paralelnom univerzumu? Posto u ovom nasem 14. i 10. se meni sprdaju, a dali bi bubreg da budu na mom mjestu. Ja sam bio prvi, ja sam prvi broj jedan, i svakako cu opet biti prvi, vi to nikad necete, to je razlika izmedju mene i vas. Ja sam Djokovic, Nadal, Federer slobodno izaberite ime, vi ste Jan Hernih.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostJesam li ja u paralelnom univerzumu? Posto u ovom nasem 14. i 10. se meni sprdaju, a dali bi bubreg da budu na moj mjestu. Ja sam bio prvi, ja sam prvi broj jedan, i svakako cu opet biti prvi, vi to nikad necete, to je razlika izmedju mene i vas. Ja sam Djokovic, Nadal, Federer slobodno izaberite ime, vi ste Jan Hernih.
Samo ti tako budi ubeđen.
Comment
-
Cilkan, igrac koji me je izbacivao jedno 3-4 puta sa igrice, prekretnica definitivno. Nikako ga ne gotivim kao igraca, u stanju je izgubiti protiv 501. na listi, ali protiv ovakvog Iznera i sporije podloge jednostavno mora dobiti.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment