Originally posted by Marija81
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by madrid View PostMa ti bi igrala navijacki na Noleta, kao i ostali sto su, tako da te ev pobeda RF ne bi kostala 1000 bodova. Ako Nole pobedi nece mi biti toliko krivo, jer to znaci da, ni da je Kevin prosao ne bih uzeo titulu, pa nece ici na crnu listu.
Ali je Gofan sve poremetio.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostLedena nece joj biti svejedno ako Novak osvojiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostOdreci ce se ona Olje kada Fed bude uzeo titulu, a ova joj igrala na Noleta.
Mada, titula je titulaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by madrid View PostPuste zelje, Fed ovo uzima.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ne voli madrid Noksija nikako, ali nikako to i da prizna.
Elem, Bojana je obavestena danas kako stvari stoje, da je ne strefi fras kada vidi
Nije bas prijatno reagovala, moram da priznamali ako nastavi uzimam joj sve poene, jer da nije bilo mene... osvojila bi...
Spoiler
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostMa ti bi igrala navijacki na Noleta, kao i ostali sto su, tako da te ev pobeda RF ne bi kostala 1000 bodova. Ako Nole pobedi nece mi biti toliko krivo, jer to znaci da, ni da je Kevin prosao ne bih uzeo titulu, pa nece ici na crnu listu.Realno na nekom sledećem turniru taj igrač može lagano doneti poene u nekoj drugoj situaciji to što je sad zeznuo...Bar meni je to bzvz
Comment
Comment