Odose bodovi ali je tu satisfakcija za jednu hrabru, mudatu igru
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Naravno lako je pametovati sada (mislim na sebe).
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKo je imao Tomicu u izboru, a isao na Tima, bas je rizikovao. Amer odlican na hardu, kao i svi njihovi, sjajne neke partije vec imao, a Timu ova podloga i nije omiljena, dok Fabio protiv raspolozenog Ceha na ovom AO i nije bas imao neke sanse.
Naravno losi dani uvek postoje.
tt
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMa pametuj slobodno, osvajas titulu u dublu
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View Postdobro bre mozes slobodno nesebicno da mi pozelis i u singlu
ttsigpic
Comment
-
Inace bila sam dobra jako pretrposle, nisi igrao, ne znam koliko si pratio...ali me minirali, a ja nasela
No sad si ti tu..sve je lakse
ttsigpic
Comment
-
Pokusavace i dalje da te miniraju, uvijek to rade najboljima, ali sam sad ja tu da te zastitim
Ne iznenadjuje me to sekunde inace, dok god se takmice samoubice koje nisu fer plej i koje ne zele zdravu konkurenciju vec zele ispadanje drugim takmicarima, ne moze se napredovati. Necu reci da je madrid jedan od tih, iako jeste.sigpic
Comment
-
Originally posted by madrid View PostJa jos razmisljao da odigram Berdiha, ali kasno dosao kuci, NFL poceo, u fazonu daj bolje nego sad da lupam glavu da li ce da ga Fabio namuci(ne volim da igram na ono na sta masa igra, jer volim potajna iznenadjenja), odigraj na Thiema. Ajaoj kakva sansa je bila za uzimanje titule a mozda i pvog mesta, da sam odigrao na Ceha. Ovako ode 1250 bodova.
Sad se prizeljkivanje zla drugima ovako naziva. Kakav liberal, oni bi zidove ruĊĦili...
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPokusavace i dalje da te miniraju, uvijek to rade najboljima, ali sam sad ja tu da te zastitim
Ne iznenadjuje me to sekunde inace, dok god se takmice samoubice koje nisu fer plej i koje ne zele zdravu konkurenciju vec zele ispadanje drugim takmicarima, ne moze se napredovati. Necu reci da je madrid jedan od tih, iako jeste.
I nemoj tipovati unapred, znamo da ces stici daleko
ttsigpic
Comment
Comment