Uvijek su se mijenjala pravila da se razbije dominacija. I to je ok, prihvatam izmjenu pravila jer i ja zelim da mi igra bude izazovnija, ali ovo opet nije dovoljno dobro, pitanje je isplati li se rizik jer polufinale i finale i dalje donose dosta, ocekivao sam vecu razliku u bodovima, titulu nije lako osvojiti, ovako 20ak turnira polufinala i finala, pa to je opet skoro sigurno prvo mjesto.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by notorious View PostA kako sam osvojio 1300 kad ne igram finale? Znači onaj kome ostane igrač za finale i izgubi dobija isto kao i onaj koji je manje rizikovao i nije mu ostao nikosigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by notorious View PostA kako sam osvojio 1300 kad ne igram finale? Znači onaj kome ostane igrač za finale i izgubi dobija isto kao i onaj koji je manje rizikovao i nije mu ostao nikosloboda ili ništa
Comment
-
Losa odluka favorizuje se rizikovanje sa tipom na titulu i onda taj rizik gubi car. Jedina razlika je sto cemo svi imati manje bodova na kraju. Ovako kao sto je bilo, bilo je bolje, jer su igraci (oni retki koji su negde u sredini ni sakupljaci ni samo rizik) mogli da kazu primer "uzeo sam 750 bodova sad mogu da rizikujem i da idem na titulu" a sad ce biti npr. "uh 400 bodova i nije nesto puno daj da odigram jos jedan siguran tip makar mi nista ne ostalo".
Comment
-
Lepo je noto primetio. Ovaj sistem ako je napravljen protiv sakupljaca onda nije posteno da neko ko ina aktivan tip i izgubi (znaci rizikovao da mu ostane tip) dobije isti broj poena kao neko ko je igrao na sigurno i ispucao tipove. Namera je bila dobra kao ideja, ali je tabela potpuno promasila svrhu i odvuci ce cak i vise u suprotnu stranu nego sto je do sada bio slucaj. Ovo cak pomaze sakupljacima jer su razlike po kolima manje sve do titule i onda ce ljudi igrati najjace u pocetku jer nije neka razlika da li si ispao u QF vs SF ili SF vs F.
@notohahaha
Last edited by colchonero; 11-01-18, 00:33.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostLosa odluka favorizuje se rizikovanje sa tipom na titulu i onda taj rizik gubi car. Jedina razlika je sto cemo svi imati manje bodova na kraju. Ovako kao sto je bilo, bilo je bolje, jer su igraci (oni retki koji su negde u sredini ni sakupljaci ni samo rizik) mogli da kazu primer "uzeo sam 750 bodova sad mogu da rizikujem i da idem na titulu" a sad ce biti npr. "uh 400 bodova i nije nesto puno daj da odigram jos jedan siguran tip makar mi nista ne ostalo".
Comment
-
Originally posted by madrid View PostLepo je noto primetio. Ovaj sistem ako je napravljen protiv sakupljaca onda nije posteno da neko ko ina aktivan tip i izgubi (znaci rizikovao) dobije isti broj poena kao neko ko je igrao na sigurni i ispucao tipove. Namera je bila dobra kao ideja, ali je tabela promasila svrhu i odvuci ce cak i vise u suprotnu stranu nego sto je do sada bio slucaj.
@notohahaha
sigpic
Comment
-
Originally posted by notorious View PostDa sumiramo. Svi smo skoro protiv, Bojana je protiv, ali na kraju je preglasanasigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
A kako tipujemo javno ili tajno?sigpic
Comment
Comment