Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Vi 5 dana polemisete oko nebitne igrice koja vam nista u zivotu nece doneti i koja se igra iz sprdnje, sale, zanimacije, dosade. Stvarno ljudi ne mogu verovati, a vecina vas je 25+ godina...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Prva mjesta:
2014-Vladan
2015-Overlord
2016-Bojana
2017-Sminka
Broj nedelja na prvom mjestu: (NI napravio do aprila 2017)
Overlord 43
bojanaBG 37
Vladan 33
NI 17
shminka 14
LegendaBL9
p4p1 9
wanderer 7
E sad Vladan je imao neke bojkote,pauze sta li vec pa nije sve mozda bas realan odnos snaga,a i ponesto se izmjenilo od aprila u korist Sminke recimo.Last edited by E1_PG; 09-01-18, 15:22.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostKako nebitna igrica?Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostVi 5 dana polemisete oko nebitne igrice koja vam nista u zivotu nece doneti i koja se igra iz sprdnje, sale, zanimacije, dosade. Stvarno ljudi ne mogu verovati, a vecina vas je 25+ godina...
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostPrva mjesta:
2014-Vladan
2015-Overlord
2016-Bojana
2017-Sminka
Overlord 43
bojanaBG 37
Vladan 33
NI 17
shminka 14
LegendaBL9
p4p1 9
wanderer 7
E sad Vladan je imao neke bojkote,pauze sta li vec pa nije sve mozda bas realan odnos snaga,a i ponesto se izmjenilo od aprila u korist Sminke recimo.Last edited by 61563; 09-01-18, 15:32.
Comment
-
Originally posted by Ivan_pg View PostPrva mjesta:
2014-Vladan
2015-Overlord
2016-Bojana
2017-Sminka
Overlord 43
bojanaBG 37
Vladan 33
NI 17
shminka 14
LegendaBL9
p4p1 9
wanderer 7
E sad Vladan je imao neke bojkote,pauze sta li vec pa nije sve mozda bas realan odnos snaga,a i ponesto se izmjenilo od aprila u korist Sminke recimo.sigpic
Comment
-
Overlord je bio opasan igrac, ali vec duze ga nema, nema nikakve veze sa Vladanom, samo da naglasimhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Zanimljive brojke,treba to nadmasiti,realno trebace mi neke 3 sezone
Nego jel igra Wolf ovu igru,i Zarkov(posto je on (Zarkov) u fudbalskom tipovanju trenutno prvi,a i u ovaj NBA sto tipujemo je visoko,valjalo bi i on da igra ,sto jaca konkurencija to bolje)Last edited by 61563; 09-01-18, 15:42.
Comment
Comment