Ovaj Thiem je ocajan igrac.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by ledeni 80 View PostSad ce bit zanimljivo koga izabratiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostOstala su 3 takmičara , ali od te trojice već sad Mare ne može osvojiti titulu. Dok Velikiajnstajn i Ledeni od njih dvojice jedan će sigurno proći u finale, ali obojica mogu uzeti titulu jedino ako Gofan osvoji MC.
Comment
-
Pa ima puno turnira na sljaci, bilo bi previse da igramo i Barselonu, treba i pauza da se napravi inace cemo se zasititi igre.
Sent from my D5803 using Tapatalkhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Tada namerno nista ne igramo jer je leto, dosta ljudi nije tu
Sent from my D5803 using Tapatalkhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
A da se ostave samo Mastersi i GS ?
Mnogo je i 500ice.
I da možda, razmislimo o tome da se od sledeće sezone menja sistem bodovanja, pa da npr. ne igramo po danima nego po kolima kao i teniseri.
Ispada da je njima lakše da osvoje turnir nego nama...
Džoni, ja to namerno da upropastim konkurencijuŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostKalendar ne treba smanjivati. Za bodovanje pa nemam pojma ovako jeste teže nego teniserima, ali što teže to je igrica zanimljivija
Mara daje "dobre" savete pa onda prati koga uspe da nasamariŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Maro ti samom tvojom pojavom unistavas konkurenciju, otkad si ti pocela da igras, svi smo poceli da igramo sa respektom, pa se sada ili osvajaju titule ili favoriti ispadaju na startu..
Ja stvarno moram da prestanem da proricem turnir, prvo sam "predvideo" Bojanu evo ga sad i ledeni. Morao bih malo na sebe da se skoncentrisem.
Comment
Comment