Announcement

Collapse
No announcement yet.

Suicide Tennis - Opsta tema

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stvarno su mladi danas nezahvalni, umjesto da je prezadovoljan sto je medju elitom na suicideu i sto moze da uci od nas, velike trojke, zivih legendi igre, i da je pocastvovan sto smo tu i da damo neki savjet on nas vrijedja. Nikad neces biti sampion suicidea.
    sigpic

Comment

• Nikog nisam vređao, ako ja jesam... Kako onda ovo vaše nazvati???
      Mnogo pričate igrajte ko ljudi i ne kukajte. Ne treba mi savet od vas.

Comment

• Nema šanse da bude prvi, ne želi da uči od najboljih, da upija poteze i da svoje znanje jednog dana prenese na druge kao što mi prenosimo sad. Nema tu šampionsku crtu u sebi.

Comment

• Hahaha ko kaže da ste najbolji, jel bilo od milion ljudi pa i da nešto kažete? Nemam potrebu učiti od nekih ono što već imam. Zdravo.

Comment

• Hahaha jeste da nema veze sa temom, ali ja ne znam da li su samo meni Vladanovi komentari carski. Mislim ume nekad da pretera u provociranju i da uvredi nekog, ponekad predje granicu, ali nekad ima tako origanalne fore kao Cipola(gde se njega seti hahaha) i kako zna da upali fitilj vrhunski sa npr. njegovim prvim komentarom.

A ti Nemanja nemoj da se ljutis, ocigledno je da se zezaju i da vole da dobacuju, samo ti igraj svoju igru i ako budes dovoljno dobar zapusices usta njima vremenom, nece moci da ti prigovore, ako rezultati budu iza tebe. Mislim hocu da ti kazem da ako ne zelis da prihvatis foru, ovaj nacin dobacivanja i tome slicno zna ponekad da zaboli vise nego da te je opsovao, ako te to pogodi. Ali ako je prihvatis, kao bezazlenu salu i imas pozitivnu reakciju, precices preko toga uz smeh.

Comment

• I noto se danas nasalio u vezi reputacije, bilo bi bezveze da sam se ja uvredio zbog toga.

Comment

• Previše oni često preteruju. Mislim baš me briga pa se i ne oglašavam.Šta imam na njih da se ljutim? Što se neko pali iz dosade. Nemam potrebe nikom da zapušavam usta oni da žele igrali bi , a ne bi dobacivali.

Comment

• Nemanja ne igram vise od pola godine i dalje sam u top deset. Sta vise da pricamo? Evo sad mogu i javno da objelodanim da sam uspostavio saradnju sa papijem i bicu njegov savjetnik na suicideu od pustinje. Dakle sva pitanja oko suicidea cemo zajedno da prodjemo i da u dogovoru odlucujemo da li cemo ici do kraja ili namjerno ponekad ici na samoubistvo. I ti si mogao imati pomoc jednog od velike trojke da si samo malo slobodoumniji i otvoreniji. Niko se nije naucen rodio i niko ne zna sve, sem velike trojke i kad dobijes priliku da ti neko od nas da savjet ili uputi kritikuje prigrlis je svim svojim bicem. Ali ne, ti biras nadmeni, jasvenajboljeznam put i zato nikad neces biti sampion suicidea.
                  sigpic

Comment

• Hahahaha koji jad. Šta će mi pomoć bilo koga pogotovo vas?? Ja sam skroz normalno pisao to što ti nisi idobro pročitao , nije moj problem. Ništa nadmeno ovo moje je bilo skroz normalno, ti si taj koji je sve vreme nadmen. Niko se nije naučen rodio , a ti ispade prorok pa znaš koliko ko šta prati u životu iako nikad sa tom osobom nisi pričao???

Comment

• Da, Vladan ce obavljati popularnu Beker funkciju. Trebao mi je neko ko se nalazio u ovoj situaciji i znao da se izbori s pritiskom koje #1 nosi.. a ko bolji od coveka kog si mediji stalno razapinjali da rudari za bodove, ali ga to zeru nije doticalo. Vec se pjeske vidi uticaj koji je ostavio na mene u kratkom vremenskom roku

Comment

• Pa ti si se uvrijedio za Cipolu, a Cipola je top sto na svijetu bio, ej top sto na planeti i ti si to dozivio kao svojevrsnu uvredu. I sad vidim da sam pogrijesio, ne mozes ti biti Cipola, ti si vise Bemelmans. E sad zamisli da Ruben odbije pomoc Djokovica, Nadala i Federera. Ma nemoj Neco da se zajebavamo.
                        sigpic

Comment

• Papi uzimas prvo mjesto lagano na kraju godine sto je nas ultimativni cilj, sve smo strategije vec osmislili i super si odigrao IW sa virtualnim zrijebom koji sam ja osmislio. Genijalan je bio potez Kacanov izbaca Dzonsona i Harison Lopeza. Osvojio si titulu u mnogo tezim okolnostima nego sto ce to biti isprave i garantujem da cemo biti prvi do kraja sezone, a da cemo na svakom turniru maltene biti ispred Nemanje.
                          sigpic

Comment

• Hahahaha virtuelni zreb. Samo da ne bude Pepe-Papi kombinacija.

Comment

• S papijem je uzivanje saradjivati, sundjer je momak bukvalno, slusa, upija, nema Nemanjin stav jasvenajboljeznamijasamsuicideking. Covjek je iako prvi toliko skroman i prizeman, zaista mi je veliko zadovoljstvo biti mu mentor, a pritom i ja mnogo ucim od njega.
                              sigpic

Comment

• Nije mi jasno kako sam uzeo Meksiko? Nisam htio ni da ga igram.

Comment

Working...
                                X