Organizatori gube, tri od pet najboljih igraca je napustilo takmicanje, od toga nema oporavka. Djokovic, Federer i Nadal su otisli, to je kraj.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
kakvu revoluciju sada dižete, ako hoće neko da se smiluje, dugo nisma ulazila u ove odaje..
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Tek sad vidim da sam izbačen a Vladan tipovao za mene. Velika nepravda i nije se ni očekivalo ništa drugo nego da se na svaki način sputamo zato što smo najkvalitetniji igrači.
Moramo se boriti za svoja prava, prava koja su ugrožena. Problem je što su samo 2 člana reagovala, mnogi su plaše za svoju egzistenciju i biraju ćutanje ispred pravde. Dok je tako, nema nama naprijed.
Stop diktaturi i represiji.
Comment
-
I necemo stati dok ne bude pravde ... pa videcemo ko tu vise gubi...
Razumem ja i ostale forumase koji se nisu prikljucili ovom strajku - boje se, ali nemate cega zamisli sta bi bilo kada bi 80% igraca strajkovalo. Dovoljno je zlo sto strajkuju takve velicine poput note i Vladana, a zamisli kada bi se tu pridodala vecina igraca - ajoj kuku, morali bi da izadju u susret i da pravda bude zadovoljena.
Nemojte misliti da vas sada na nesto navodim, svako ima pravo da radi sta god hoce, ja samokazem sta bi moglo da budesigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Bas strasno.Dva puta je imao mini brejk prednosti,ali onaj volej na mec loptu Soka
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Notoriousu jos uvijek nije uvazen Conga, tako da strajk ostaje na snazi. Ko god zeli slobodan je da nam se pridruzi u ovoj pravednoj borbi. Dok njemu ne bude priznat Conga mi cemo strajkovati i necemo igrati suicide tennis.
PZN, PZN, PZN!!!
Zajedno smo jaci, samo jako, samo hrabro.sigpic
Comment
-
Bojkot i dalje traje, samo da se javim.
Za notu, za pravdu, za postenje, do konacne pobede!sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment