Ja sam vec razmisljao da ne igram Slemove i tako dodjem do prvog mjesta, e to je ono sto bi ih ugasilo za sva vremena.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by NI View PostJos cete da me navedeta da navijam za Marija sutra.
Spoilersto sam tako nesto i pomislio.
Ko ti je branio da do sada igras?Last edited by miloolja; 08-05-16, 00:31.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Originally posted by notorious View PostVidjećemo. Možda ovo što Vladan predlaže, da preskačemo GS turnire i opet ih nadmašimo.
Eto sad sam ja ispao kriv
Olja, ne provociraj mi partnera!
Vladane, mi cemo svakako poslednji tipovati. Za to, posle ovoga, vise nema dilemeLast edited by Sandugp; 08-05-16, 13:36.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ako nece da bude tajno organizujemo se preko pma. Poslednji tipujemo, pravimo jedan jaki stab od pet-sest vrhunskih poznavalaca tipa ja, noto, Sandu, Indigo i shminka. NI nas je izdao, ispao si zbog zelje da sjedis na dvije stolice, dzentlmenusigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostAko nece da bude tajno organizujemo se preko pma. Poslednji tipujemo, pravimo jedan jaki stab od pet-sest vrhunskih poznavalaca tipa ja, noto, Sandu, Indigo i shminka. NI nas je izdao, ispao si zbog zelje da sjedis na dvije stolice, dzentlmenu
Comment
-
Originally posted by NI View PostKako vas mogu izdati kad vas je toliko. Njih su dvije same.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
2 turnira i 2 polufinala , za početak je super! Evo da se malo osvrnem na ova pisanja nisam prepisivao niti to ikad planiram , a za tim ni nemam potrebu. Takođe ne idem na sigurice mislim da se videlo , ne planiram da odustajem od igre da preskačem ili da pauziram kao neki . Sad smo krenuo u pohod na vrh i neću stajati i da joś jedna stvar ja sam za javno tipovanje jer sve što nije javno uvek ima sto nekih mana i sad ako bi neko i nastavio sa raspravom o tome drage volje bi ga oduvao. Iako ne prepisujem , podržavam javno glasanje jer onaj ko prepisuje svejedno će prepisati , a nekad će se provući zbog toga , a nekad baš izvisiti pa je sistem sa JAVNIM glasanjem NAJBOLJI.Last edited by NEMANJA97; 08-05-16, 01:21.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostAko Bojana ode u penziju, možemo mi postati partneri, ali čisto profesionalno...mada vjerujem da ću iz početka biti loš, veliki je udarac ostati sam
Možda profunkcionišemo za 2017. godinu
Žene su uvijek u podređenom položaju, ali uvijek bitku dobiju, jedan žena > nebitno koliko je muški hs druge strane.Mirza Bašić najbolji čovjek u TOP 79. a i šire.
Comment
-
Svejedno je oce li biti javno ili tajno glasanje kad sam ja buduci prvak
Kad pocinjemo Rim?Last edited by Velikiajnstajn; 08-05-16, 21:20.1. Andrey Rublev
2. Thanasi Kokkinakis
3. Alexander Zverev
4. Ernesto Escobedo
Renesansa tenisa u 2016 godini.
Comment
-
Slobodno čestitajte, nije sramota izgubiti od boljeg.
Vidi se izuzetan napredak ostalih igrača, kao nikad i to nije ništa čudno. Sve je to zasluga Sandua, Vladana i mene, i samo iz tog razloga ne treba biti tajno, ružno je vidjeti kako većina ne može prevazići 2-3 dana.
Ako neko misli da ima kvalitet i da može odmjeriti snage sa velikanima ove igre a nije registrovan/a, neka to uradi, biće zanimljivije.
Comment
Comment