Ja sam za tajno glasanje. Da li je još neko?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by Unofficialpage View PostI da se finalu može tipovat bez obzira što si već taj tip koristio?
A za tajno glasanje se iz mog prilozenog posta jasno vidi da jesam za tu opciju.
Ali ipak treba sacekati da vidimo da li se i ostali igraci slazu sa tim. I da shminkeru u koliko to prodje i tebi budu isli glasovi ti onda ne igras ovu igru. Ne znam da li si ti ok sa tim (i tvoja partnerka), ali tako jednostavno mora da bude. Zato ipak dobro razmisli zelis li to da radis ili ne. U koliko neces to je takodje sasvim legitimna tvoja odluka i svakako imas moju podrsku, sta god da odlucis.
I opet nam niko ne garantuje da ti neces preko privatnih poruka drugima da odajes sta je ko glasao, niti da li ces nekoga namerno da provuces. Mislim ja licno ne sumnjam u tebe ali takva mogucnost moraces priznati ipak postoji.Last edited by Sandugp; 07-05-16, 20:11.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostI isto za bodovanje nije fer da isto bodova dobije neko ko je dogurao do finala (na primer) i ostao bez tipova ili neko ko je takodje dogurao do finala i ostao mu jedan tip i izgubio finale.
Zar ne?
mislim, svima je isto
ako hoćete da ubacim anketu za tajno glasanje, pa da počnemo od Madrida ako hoćete
Comment
-
Originally posted by shminka View PostOk mi je ovako, djaba ti što imaš finalistu, kad ne može meda na kašiku
mislim, svima je isto
ako hoćete da ubacim anketu za tajno glasanje, pa da počnemo od Madrida ako hoćetesigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by shminka View PostPa napravit ćemo neki sistem pošten za sve
ja mogu tebi poslati svoj tip
I nije meni frka sto ce neko znati moj tip, vec da neces ti nekoga namerno provuci. Treba da se na primer odredi vreme do kada se tipuje i kada se to desi da se objave na tabeli svi tipovi. Posto su svi glasali onda i moze da se vidi ko je sta igrao ali nije fer da neko glasa ranije, pa onda neko drugi vidi sta je taj prvi glasao.sigpic
Comment
-
Originally posted by Weltschmerz View PostPošto forum pratim samo preko telefona. Nemam mogućnost glasanja putem ankete. Ako budete pravili anketu ja sam za tajno glasanje putem PM.sigpic
Comment
Comment