Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Ja čekam da tipuje prvo Vladan.... pa da vidim šta ću.
EDIT: KO će sada da mi veruje da sam htela ConguLast edited by miloolja; 13-04-16, 23:45.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Neću više da igram ovu igricu. Izgubila je smislla sa ovolikim tankovanjem. Crni Gofan, ovo je smešno šta je radio ili bolje reći šta nije radio... zašto ljudi lepo ne predaju pre meča kada neće ili ne mogu da igraju i divno i njima (ne gleda ceo svet njihovu bruku, ne zvižde im..), a lepo i meni
A što je najgore opet nisam proverila tabelu, a bila sam ubeđena da sam već igrala na MonfuGlupa igrica!!!!!
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNeću više da igram ovu igricu. Izgubila je smislla sa ovolikim tankovanjem. Crni Gofan, ovo je smešno šta je radio ili bolje reći šta nije radio... zašto ljudi lepo ne predaju pre meča kada neće ili ne mogu da igraju i divno i njima (ne gleda ceo svet njihovu bruku, ne zvižde im..), a lepo i meni
A što je najgore opet nisam proverila tabelu, a bila sam ubeđena da sam već igrala na MonfuGlupa igrica!!!!!
Sledeći put bolje pazi , a igrica ti nije ništa kriva
Dok ovo za tankovanje pa to ne viđamo prvi put
Comment
-
Imas ti decko jos klupe da gulis da bi drzao slovo...a videcemo i tebe na delu vrlo brzo. Posto sam preko fona ne mogu da trazim sada te velike uspehe koje si ostvario do sadaLast edited by miloolja; 14-04-16, 21:26.sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostImas ti decko jos klupe da gulis da bi drzao slovo...a videcemo tebe na delu vrlo brzo. Posto sam preko fona ne mogu da i trazim sada tvoje velike uspehe.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
To bi bilo sjajno da moze al ovi mi dahcu za vratom, no i oni se sapleli izgledasigpic
Comment
-
Ne umije Olja da igra, ima Congu i Raonica i ona igra na Gofana. Gofan je picopevac iz Harija Potera, dje on da bude siguran pik? Granolers pustio bradu, ima top frizuru, sminka je, sljakas.
Da me pratila, pa bi mogla sad na Federera, onda ima Raonica/Nadala/Vavrinku za subotu i sigurnih 600 bodova u dzepu. Nemam cak nista protiv da me Federer proda, ali ljudi ne umiju da igraju igricu. Uvijek se moze do zavrsnice uz ne previse rizikasigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostImas ti decko jos klupe da gulis da bi drzao slovo...a videcemo i tebe na delu vrlo brzo. Posto sam preko fona ne mogu da trazim sada te velike uspehe koje si ostvario do sadaA ne moraš puno da se trudiš i tražiš odma ću ti reći da mi je ovo prvo takmičenje ovde u tenisu ako te tip interesuje pa ja sam danas prošao
Comment
-
Picopevac ima 180 cm.
A ne umem tako sto sam PRVA!!!sigpic
Comment
Comment