Originally posted by bice
View Post
u jednoj reci - TRAGEDIJA
kudlu je prosao nakon sto je spasio 3-4 MP i servis amera za mec, ali posto je to samo kudla i glup je kao noc, jbg, prosao kroz iglene usi ..... inace, felija sam prvi put video nervoznog, stalno je urlao na nekoga u publici, svadjao se sa navijacima, ironicno im aplaudirao... par puta zategao 2.servis kao prvi iz besa i debelo promasio....onda radi tog meca uzmem manarina pre 2 dana, on povede simbolicnih 6-4 6-4 4-0 da bi prosuo tih 4-0 i u sledecem setu predao zbog vrucine/mucnine... nzm, ono sto sam video od lopeza je prilican uzas... pritom podloga usporena dosta, nema mu servis neku znacajnu prednost, a bez toga je on polumrtav, mnogo su ga brejkali i kudla i manarino (kudla 4/7 , manarino 9/15 iskoriscene bp) ..... pritom je izjavljivao kako nije bas najspremniji i to se debelo vidi, imao je vise srece nego pameti.... a i cini mi se da je pocelo dosta da mu smeta vreme i vrucina... jos na svu muku nema dan pauze izmedju singl meceva, nego se pati u dublu sa maksom mirnim
jeste jana dementina, ali ako nije u stanju posle lemonfa da pobedi ovako bednog feliciana onda nije ovo za njega
eto , ukratko kad mu ne veruje ni najveci fan, onda pretpostavljas koliko je sat.... msm da ovo moze da ode na Felijevu vodenicu samo ako jerzi 'izdominira' sa nekih 70+UE
Comment