Vazelinko se očekivano poigrao sa najgorim top 100 igračem. Dvoumio sam se između njega i Kolumbijca, on je igrao protiv najgoreg hard igrača danas. Nije mi jasan pokušaj ostalih sa neizvjesnim mečevima, opet zvučnost presuđuje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostKoliki je maksimalan broj izmjena nakon sto se tipuje?
Ukoliko su poceli svoj mec (meceve) onda vise nema menjanja.It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Ja sam hteo da igram na Sock-a,srecom nisam ispao glup.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostOn mijenja našim oglašavanjem, tad mu zvučnost malo gubi na značaju
Formula je da mjenjam sto vise, u zavisnosti koliko stizem da sam pri vremenu.
Danas sam stavio na brzake Monaca, pa pogledo kladaru i vidio najgora kvota na svijetu, 1.61, pa promjenio. Sad gledam milijarda ljudi na Chardya tipovala, mogo bih promjeniti. Sve je u formulamasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Prvog dana je prikazan baš loš tenis, bar ono što sam ja videla.
A po programu ne obećava ni danas ništa bolje.
Prošli Monakovac, Hjuitovci, Šardijevci, Karlovići, Điraldovci i čekaju se Kverijevci.
Ispao Istomin-Dušan.Last edited by miloolja; 07-03-14, 07:43.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment