Originally posted by pecaros
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Malek - legenda suicide-a
ali realno, ovo je najbolja igra koja postoji, ko bi inace pratio mec Jaziri - Sijsling i jos se nervirao oko togahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostOd koga gubi, Davydenka? Del Potro je aut, Berdych ce se brzo potrositi. Opet bih na ovog pacijenta igrao, ako ne mogu do finala ostalo me ne zanima na turnirima serije 500.
Comment
-
Evo sada vide da nas Sisajsling zeznu samo tako pukao sam u drugom kolu,ubicu se majke mi
E ljudi, ja ne mogu da nadjem onaj smajli sto se samoubija, je l` mogu u sledece kolo?>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Hvala Leksa, ja ga trazio i nisam ga nasao , od sledeceg turnira, prvo kolo Nadal pa bar da prezivim ove nestabilne tenisere a i oni mene - nestabilnog prognozera.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View Postshminka
kakvog dubl partnera imam, njegov pm od juce
Comment
Comment