Ja ne razumem kako ispadam stalno na startu. Je l' ima neki problem sa mojim odabirom tenisera?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
-
Ma jok,samo nemamo srećeŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by goga View PostPartneru, dajes obecanja kao Cilke [emoji16]
Послато са Mi A1 помоћу ТапатокаKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Dobili ste svi nadam se pozivnice za USO, posto sam kuckala sa moba, valjda nisam nista veliko pogresila u smislu necijeg nika mozda posto vidim da sam u naslovu progutala jedno i
IDEMOOOsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
A ukoliko neko nije dobio pozivnicu ili zeli da nam se pridruzi, izvolte i vama jedna:
SUICIDE EP.13: JUES IDEMOOO!
Sigurno da ti je dosta ovoga ...
Ovoga...
Ili ovoga...
Zato stavi tacku, preokreni stvari, probudi zver u sebi...
Budi kao Novak
OSVOJI GS USO!
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Bojana se prevrće u krevetu od ovoliko slika GOATa tenisa u pozivniciТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Nemam pojma iskoristila sam njen izostanak, tj. odmor
Nego duplirala sam isti gif...mehhh kakav fejl, kad sam preko fona postavljala -.-sigpic
Comment
-
-
slaba sVajda od penzionera LorenzijaLast edited by mark !t zer0; 26-08-19, 20:24.sloboda ili ništa
Comment
-
Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by ledeni 80 View PostNaravno da Olja uvek mene zaboravi kazu salju pozivnice,a negde uvek zapne[emoji3]
sigpic
Comment
-
Mozada je problem jer izmedju ledeni i 80 ima razmak, a ja prepisivala sa Bojanine pozivnice za Sinsi, ako nisi nju dobio, onda zato nisi ni ovu
Izvini. Evo stizesigpic
Comment
Comment