Cestitao bih mom drugu Mrkiju prvo mjesto.Pa makar i privremeno.Iako covjek ne brani nista u Kvinsu i Vimbldonu tako da ce ga se docepati kako god.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
al ste zaginulihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Ja sam moralni pobednik. Nisam ispao nego sam se povukao plus sam igrao kvalifikacije. Bonus bodovi za meneThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Tipovah Dimitrova, izgleda da je meč odložen zbog kiše.Da li mi se u tom slučaju za danas računa zamena ili čekam da sutra odigra?
Ili da za sutra tipujem za svaki slučaj?Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Originally posted by NEMANJA97 View PostPa ne znam kakva zamena kad još nijedan meč danas nije krenuoŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Imali smo slucaj vec.
Dakle mecevi za danas se racunaju za danasnje kolo i poene, bez obzira kada se odigraju, da li veceras ili sutra, a za sledece kolo mecevi koji su po regularnom programu za sutra. Dakle veceras tipujete, ukoliko vam danasnji tip igra sutra..ako prodje Pera tipujem na Miku, jer ne znate da li ce sutra prvi da igra Mika ili Pera...ili cete biti online i pratiti desavanja ukoliko se Pera i Mika ukrstaju, u tom slucaju uskace Zikasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostImali smo slucaj vec.
Dakle mecevi za danas se racunaju za danasnje kolo i poene, bez obzira kada se odigraju, da li veceras ili sutra, a za sledece kolo mecevi koji su po regularnom programu za sutra. Dakle veceras tipujete, ukoliko vam danasnji tip igra sutra..ako prodje Pera tipujem na Miku, jer ne znate da li ce sutra prvi da igra Mika ili Pera...ili cete biti online i pratiti desavanja
...samo se čini da će se baš dosta mečeva preklopiti...biće gusto.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Dodala sam.
Online pracenje je neophodno ukoliko se Pera i Mika ukrstaju, e onda uskace Zikasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostDodala sam.
Online pracenje je neophodno ukoliko se Pera i Mika ukrstaju, e onda uskace Zika
Ispratićemo već nekakoŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
O ovome sam pricala... dakle Mark, oba ova glavna tipa su ti za danas, ne mozes da biras oba od danas
Originally posted by mark it zer0Izmena
Poulle / Evans
ako prodje Poulle onda sutra
Raonić / Anderson
Zaboravio si kada si... gde ono bese dezurao i ubacivao parove?sigpic
Comment
-
Videcemo do kraja sta ce biti.
Jel stala kisa?sigpic
Comment
-
Problem je što 90% mečeva za sutra su oni koje mi računamo da su danas u igri (tačnije samo 1 nije). A ne znamo da li ce bilo sta ubacivati, i onda sutra mozemo u slepu ulicu da udjemo. Moze da nastane previse komplikacija u daljem takmicenju ako budemo igrali tako.
Ja ne znam za kisu, nisam ispratio, videh samo da su 2 meca ostavili za danas.Last edited by mark !t zer0; 18-06-19, 18:11.sloboda ili ništa
Comment
Comment