nije, nego da tipuje ili dubl partner ili da se kaže na početku turnira ko će za koga da tipuje. Čitate li vi jedni druge??
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Originally posted by madrid View PostNe ne, zato i pise za dubl partnere da mogu, jer te je ta osoba odabrala za saradnju i sebi najblizu. Ali ako vidis da X osoba koja nam je draga, nije tipovala nije ok da se odigra za tu osobu, jer za Y osobu niko nece odigrati. Lepo sto X osoba iako je potpuno zaboravila ima dosta ljudi na forumu koji ce se nje setiti da nije odigrala, ali ne bi bilo fer prema Y osobi,. A lupam i X i Y osoba na istoj zurci, izasli zajedno.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNe, on je rekao da iskljucivo dubl partner sme da tipujeLast edited by colchonero; 25-03-19, 12:44.
Comment
-
i ako neko igra za sebe, ne odigra jedan dan i neko uskoci, onda da ponisitmo to jer nije najavljeno pre pocetka turnirahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostJa sam, primera radi, molio Ledenu Teu da mi da neki kontakt da bih mogao da igram kada me nepravedno banuju ali ne vredi.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Ovako, ja cu da priznajem sve tipove kao i do sad, a vi se snadjite i nadajte se da ce neko da vas se setihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostJa sam, primera radi, molio Ledenu Teu da mi da neki kontakt da bih mogao da igram kada me nepravedno banuju ali ne vredi.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ne, nego niko da ne uskace, jer to bi bilo vrlo nefer prema evo konkretno sada indigu. Za mene neko uskocio npr. u Monte Carlu, a nisam se uopste setio a za njega u Majamiju ne. I eto ja sad "imam" 500 bodova vise, a obojica zaboravili, ali eto ja sam imao ljide koji su me se setili, a on nije. Ko ga j***. Tako meni to deluje. Kazem samo svoje misljenje.Last edited by colchonero; 25-03-19, 12:50.
Comment
-
Originally posted by Nerealan View Postsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Znaci
1. Sam tipujes 2. Posaljes nekom svoj tip i kazes mu da odigra to i to. 3. Ne posaljes nekome nista, nego mu kazes da odigra za tebe kako on hoce. 4. U slucaju zaboravljanja i negovorenja nikome, uskace dubl partner kao poslednja linija odbrane.
Znaci samo 5. opcije nema (da nas vadi Z osoba aka Nerealni, u slucaju da nista od ova 4 nije ispunjeno, jer mnogi nece imati Z osobu koja ce da ih se seti, sto onda vise nije "level playing field":Last edited by colchonero; 25-03-19, 12:58.
Comment
-
5. ko god ispravno tipuje, ja uvazavamhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
Comment