Originally posted by madrid
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
-
Cestitke svima!
A bici nemoj molim te, mislim da ovaj forum moze da podnese samo jednog Vladanasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by bice View PostOd ponedeljka sam novi/stari NO1
Mozete me zvati b1ce
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostZverev je teški propaliet, težak je do debil od igrača.. Daće bog da Novak bude bez povreda, da im ne prepusti ništa dok može da igra.. NextQGen
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostČestitke Babi na prvoj tituli, Srkiju na tituli na debiju, i mom partneru najvece cestitke! (odmah se vidi uticaj saradnje )
Boldovano je cinjenica, samo da nas zaobidju povrede i nebo je granica.
Da se zahvalim javno i nasem drugu fiksnom koji je zasluzan za ovu uspesnu saradnju.
Cestitke svima koji su osvojili.-To define is to limit.
Comment
Comment