Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by icetea View PostZna Samuraj (nadam se) da se salim.
Nego, nadala sam se da cu moci da izbegnem Dimitrova a sad moram na njega ako zelim titulu.
Teska odluka na koga igrati danas.
Comment
-
CARE!!!
Izdao si me.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Pa gde na njega... meni zao sto nisam imala petlju da stavim Spanca za prvi pik, al eto...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Da li cemo to svi danas da zavrsimo ovogodisnji AO?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Meni je bila dilema ili CAR ili Agut. Jer naravno ide se na titulu. Ili igram ili ne igram.
Imao sam i Tiafoa slobodnog, pored naravno Federera, Cicipasa, Nadala i Tomice. Ali njega nisam smeo.
I Cilic i Agut igrali tokom ovog turnira duge neizvesne meceve, obojica iznureni.... Opet i ako Agut rastura kako igra mrvu vise sam verovao CARU.
Jbg. Da je ovo proslo bio bi mi otvoren put ka samoj zavrsnici. Bije i sta je tu je.
Mogao sam Federera, Nadala... Ali je to predavanje unapred.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment