Da, nista se posebno ne igra, jednom tipujes i racuna ti se na dva mesta, samo nadji partnera, vidi ko ga nema, daj oglas
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Suicide Tennis - Opsta tema
Collapse
X
-
Ako neko nema velike ambicije neka se javi.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by goga View PostEvo ja sam solo, i nemam velike ambicije [emoji16]
Послато са Mi A1 уз помоћ ТапатокаKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Naravno.
Nadji i dubl partnera, da i tu ucestvujes
Comment
-
A dobar je Ognjen, jadan decko ne zna u sta se upleo. Ne zna istoriju mojih partnera u igricama na forumu. Velikiajnstajn missing, fiksni missing Marija- na grupi missing, ovde daje znake zivota doduse, ali od Mare sam i ocekivao da izdrzi, em je jaka, em smo ipak igrali fudbalsko tipovanje, a ne suicide.
Ne brini se Ognjene, ima Barsina tema Daleta, Srdjana i Papija, dobri su oni momci (to sto su nazalost posli stranputicom nema veze). Ima ce ko da drzi temu aktivnom u tvom odsustvu.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostA dobar je Ognjen, jadan decko ne zna u sta se upleo. Ne zna istoriju mojih partnera u igricama na forumu. Velikiajnstajn missing, fiksni missing Marija- na grupi missing, ovde daje znake zivota doduse, ali od Mare sam i ocekivao da izdrzi, em je jaka, em smo ipak igrali fudbalsko tipovanje, a ne suicide.
Ne brini se Ognjene, ima Barsina tema Daleta, Srdjana i Papija, dobri su oni momci (to sto su nazalost posli stranputicom nema veze). Ima ce ko da drzi temu aktivnom u tvom odsustvu.
Ko preživi fudbalsko tipovanje živeće 300 godinaŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by bice View PostDe Minotaur ( Svarcvald)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment